Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: Maus

Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Maus/193.33.177.130:27065/

Doświadczenie: CS 1.6: Opiekun DeathRuna, Admin: ZombieModa; DeathRuna; CoDModa; CsGoModa, CS GO: Admin ZombieModa 

Znajomość amxx: Do tego czego będę miał dostęp (zwykły admin) to bardzo dobra. Ogólna wiedza ok. 8/10 zaawansowany w edytowaniu pluginów nie jestem, ale jak coś muszę to zrobię ;d

Mikrofon [TAK/NIE]: TAK

SID (steamid): STEAM_0:0:147577975

Kilka zdań o sobie: Cheater (ponoć) o imieniu Jakub, który mieszka w Toruniu, a na wakacje w Norwegii. Pomocny, miły, kulturalny, uczynny i denerwujący chłopok, który rzadko (częste choroby :/) chodzi do szkoły dlatego uczęszczam do Branżówki na kierunku Kierowca/Mechanik (gdyby nie choroby to spokojnie do technikum czy liceum bym się dostał ;p). Lubię pograć w metina (only priv), gta, cska, giereczki survivalowe, oglądać filmy i seriale od Marvela ;d. Zgłaszałem, banowałem, rozpisywałem wielu cziterków, lecz miałem lekką przerwę od 1.6, ale raczej tak szybko nie zapomina się wszystkiego :d. W 1.6 dostałem tylko parę razy ss'y, ale aby je dostać musiałem wejść na NS'a i zmienić nick, tak to opinia że niby cziter jestem ale nic nie mam była zawsze xD. W cs:go zazwyczaj grałem na ruskim sc (lubię jak coś mi świeci w giereczce, a piniąszków na skiny nie lubie wydawać, chyba że coś na stronce pograć to lubię lubię :D) przez co dostałem VAC'a na głównym koncie, a na nowym koncie mam już 160h (rzadko co gram) i jakoś bez vaca, chociaż gracze w enemy i koledzy się dziwią, że go nie ma xD Moim najgorszym minusem jest to, że za bardzo się rozpisuję i schodzę na tematy, o których nie muszę opowiadać. | Pisałem Blantomanie, że nie napiszę ale jednak zostałem zmuszony do tego zachowaniem graczy :D Jeżeli admini i gracze będą na nie, szczególnie z powodu wielu "VAC'owych" akcji to nic się nie stanie :p. Ale ogólnie to ja słaby gracz jestem, wszystko na farcie strzelam :|

Akceptujesz regulamin admina [TAK/NIE]: TAK

Akceptujesz regulamin serwera [TAK/NIE]: TAK
Aktywność na forum postaram się ciągle poprawiać, lecz nie lubię spamić i pisać posty tam gdzie nie jest to potrzebne :p GT od paru dni nie jest powalające z powodu choroby przez co nie najlepiej widzę na oczy i nie chcę przemęczać wzroku.

Pozdrawiam czytających, a szczególnie MasterFiksa hyhy

• Like 2
  • Sad 1
Posted

O nie ;-; (moja reakcja gdy to zobaczyłem)
Czemu mi to robisz xD? Ehh no cóż...
+ Wiek
+ GT
+ Amxx
+/- Mikrofon (Nigdy nie słyszałem żebyś go użył...)
Ehh a tak ładnie prosiłem... 
Moim zdaniem wpierw ktoś kto świetnie zna się na cziterach powinien Cie sprawdzić kolego
Czasem masz takie akcje że aż trudno pomyśleć że mógłby to być fart czy umiejętności gry.

Jak dla mnie puki co Neutral 

Za dużo "VAC'owych" akcji.
Dopiero jak się okaże, że grasz czysto...
będę na Tak

. . .
.:Pozdrawiam:.

• Like 1
Posted

Jestem na TAK

+ Wiek

+ Gt 

+ Amx

+/- Mikrofon

+/- Aktywność na forum

+ Wciąż brakuje adminów

Na okres próbny. 

• Like 1
Posted

Na tak 

+wiek

+GT

+amx

- coś kita walisz że masz 

+Spoko Gracz da się pogadać oraz po żartować 

• Like 1
  • Legend
Posted

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podaniezaakceptowane.png

Proszę o kontakt na TeamSpeak 3, w celu dokończenia rekrutacji. 

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.