Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

121973838_PODLUP!!!.png.a8748f34640a0a8f19511802c6c1de85.png

Witajcie kochani!

Dzisiaj mamy dzień 28 stycznia i jest to... poniedziałek! Z racji tego, czas teraz na kolejne, szóste już wydanie "Pod lupą"!

Pod dzisiejszą "lupę" trafiła dziewczyna, jest nią @ Djanka. Dowiecie się od 10 anonimowych użytkowników różnych opinii na jej temat.

@ Djanka jest miłą i sympatyczną osobą.

Nie miałam okazji z nią porozmawiać, ale po wpisach na chatboxie wydaje się być sympatyczną osobą.

Znam Dianę już jakiś czas i śmiało mogę powiedzieć, że jest zabawną, przesympatyczną osobą. Oczywiście jeżeli samemu jest się wobec niej w porządku, bo nie da sobie wejść na głowę i dobrze. Ma swoje zdanie i to się ceni.

Osobiście Djanki nie znam, ale fajna z niej kluseczka. xD Bardzo pozytywna, miła i można z nią popisać na CB ^^

Cytrynka – wydaje się sympatyczna. 

Z Djanką nie znam się prawie w ogóle, zamieniliśmy parę słów na sb, mimo to wydaje się bardzo sympatyczną osobą. Pozdrawiam

Djanka hmmm.... Nie miałem okazji zbytnio porozmawiać, ale wydaję się osobą bardzo miłą. No i słyszałem, że Weakuś ją kocha:default_biggrin:

Dianka to bardzo miła, sympatyczna i spokojna (czasem wybuchnie) osoba, której można zaufać, czy też porozmawiać na każdy możliwy temat.

Z Djanką jako tako nie mam dużego kontaktu, ale gadałem z nią i uważam, że jest miłą i sympatyczną osobą oraz towarzyską. Można z nią pogadać.

@ Djanka jest bardzo ładną, miłą i sympatyczną osobą, ostatnio trochę mało aktywna na forum, można z Nią normalnie pogadać na każdy temat, ulubienica Bobasa:default_biggrin:

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.