Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Kazik #JW
Imię: Wiktor ale mówią na mnie Kazik
Staż na serwerze:  Mój staż wynosi tydzień wbiłem 20 topkę więc trochę czasu spędziłem

Link do Gametracker :
Doświadczenie w byciu administratorem: To będzie mój pierwszy  i liczę ze z wasza pomocą poznam ten świat Administracij 
Znajomość sourcemoda [0/10]: Wszystko do nauki ale sobie z tym poradzimy 
Czy byłeś/aś już adminem?: Wytłumaczyłem 
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Jak zostaje w domu itp [ caly dzien] jak jestem poza to po 16/17 jestem na komputerze i już napierdzielam na serviku jak trafi sie okazja siedze do 02/03 wiec z tym bez problemu moge byc codziennie 
Dlaczego Ty?: Dlaczego ja ? poznalem wielu ludzi i dużo się nauczyłem grając na nim  , jestem miłym i cierpliwym graczem ale sam siebie szanuje  jezeli osoba jest wobec mnie taka toksyczna jest traktowana tak samo ale wiadomo trzeba uwazac ze slowami ! 

Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561198890525143/

Steam id 76561198890525143

Posiadasz konto prime?: Posiadam konto prime
Akceptujesz regulamin admina?: -------
Akceptujesz regulamin serwera?:    -------- Akceptuje wszystkie regulaminy ale wiadomo będę starał jeszcze bardziej żeby dopilnować porządku 

Akceptujesz regulamin forum?: --------

Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów?: tak 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.