Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że serwer nazywa się only dd2, no ale,  może by na serwie zrobił od czasu do czasu rundę na innej mapie? Np. Raz na dzień o danej godzinie jedna runda z inną mapą.  Np. W poniedziałek o 19 de_inferno , wtorek o 19 de_nuke itp. Itd. Wielu ludzi wychodzi specjalnie na inny serw żeby pograć w inne mapy bo to trochę monotonia.  Taki gracz grając na innym serwie może go polubić i już tam zostać:default_blush: fajnie by było z ludźmi z tego serwa ciągle grać no i dla odmiany  w inną mapkę.  

• Dzięki 1
Opublikowano

@Kulson  wiem że to jest de dust 2 jedna z najlepszych map cs i powiem Ci ze to fajny pomysł żeby zmienić mapkę raz na dzień  zawsze o tej samej porze bo tak jak mówisz fajni ludzie tu grają i nieraz chętnie by się postrzelało na innej a serwer dd2 ma swój klimat którego nigdzie indziej nie znalazłem sam chętnie bym pograł na równie kultowym de aztec czy cs Office czy inferno a nawet na de rats itd. Można by zrobić ankietę jakie mapy by ludzie chcieli . Ja jestem na TAK z Twoim pomysłem ciekawe co na to góra. Pozdrawiam wszystkich z dd2.

• Dzięki 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.