Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Madafaker

Nick admina banującego: Veq
Data/Mapa: 31-12-2014
IP/SteamID: 
STEAM_0:0:1308795046
Serwer (mod): COD MOD 801LVL
Opis sytuacji: Byłem na sylwku u kolegi. On zaproponował, że kupi mi MeagPremium pod warunkim, że będzie mógł pograć. Ja się oczywiście zgodziłem. On kupił mi megaPremium, ja wpisałem hasło i chwile wypróbowałem Imeratora, a potem dałem mu pograć. Poszedłem do pokoju obok pograć na PS3. Gy skończyłem grać mecz w fife, wróciłem do pokoju. On poinformował mnie, że dostałęm bana od Veq --> 
http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=12165 "ladne wh teraz cie mam :)". Premium zakupione MegaPremium też i teraz przez debila mam stracić konto? Rank no to jestem w topce Kolegów z serwera, wgl. całą grę na serwerze? Nie mogę. Nie wiem czy dostane UB czy nie, bo to już drugie odwołanie. Gracze mnie poprą, mam nadzieję, że także benuss, który wiele razy sprawdzał moje ScreenShoty i zawsze były czyste. Zawsze warto spróbować wszystko odzyskać. To nie jest zmyślona historia, żeby dostać UB. To wszystko jest prawdą. Amen.
Wycinek z konsoli: Nie mam, ponieważ ban nie był dany na moim cs'ie.

Opublikowano

Powiem tak daje link do demka gdzie byles twoj kolega spalony(lub ty).Link tu :http://www4.zippyshare.com/v/45423682/file.html Juz zmienilem demko przepraszam cie :)

Na tym demku sa 3 rundy i w ostatniej jego kolega sie spalil bo strzelal przez sciane w kolesia :) Nie rozpisuje demka bo ono trwa 3 min nie cale wiec prosze tylko obejrzec to nie jest zadna strata czasu i jak cos byla to mapa de_westwood :)

Moim zdaniem gracz ub nie powinnien dostac poniewaz sam byl odpowiedzialny za to co robil jego kolega na jego koncie wiec musi tez poniesc konsekwencje :)

Opublikowano

GZ Veq

nie to demko ;)

-------------------------------------------------------------------------------

Już OK demko poprawne wstawione ;)

Opublikowano

Zaufałeś i straciłeś. Na koncie miałeś hasło i sam mu je podałeś. Możesz jedynie obwiniać siebie. Równie dobrze ja moge na moim adminie na cs go powiedzieć że czitowałem, ale to nie ja bo to mój kolega. Wg. mnie ban powinien zostać.

Opublikowano

Przyznaję że sam byłbym załamany takim rozwojem wydarzeń lecz jak to jest w życiu ponosimy odpowiedzialność za swoje decyzje, zaufałeś swojemu koledze i podałeś mu nick oraz hasło i pozwoliłeś z nich skorzystać, powinieneś ponieść konsekwencje jak odpowiedzialny obywatel - tymczasem próbujesz wzbudzić litość jak skrzywdzone dziecko (bez urazy) - pytanie czy chcesz żeby traktowano Cię właśnie jak nieodpowiedzialne dziecko? :)

Proszę wybaczyć nie chce by odebrano to co napisałem jako obrazę lecz jako przykład :)

Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Widze, że tu liczy się powaga, a nie zabawa przy graniu. To jest rozrywka a nie jakaś odpowiedzialna sprawa rządowa. Zrozumcie, ja chce tu grać. Gram tu długo bo okolo 34 godzin. ScreenShoty zawsze czyste, a przez kolege koniec mojej kariery na serwie? Nie mam bana więc mógłbym grać na innym nicku, ale tego nie robie. To jest sprawiedliwość. Dawniej gra w cs'a byłą rozrywką, lecz teraz to się zmieniło. Mogę grać jednak jeśli mnie nie chcecie, to nie będe. Trace 19 zł, które idą do Astrala na utrzymanie serwera (nie chcę osądzać Astrala) Ja kupuje MegaP i dostaje bana. Bez możliwości odwołania. Czy tylko ja uwarzam, że to troche nie tak pownno być? Kupiłem Premium i MegaPremium, a tu przez kolge perm. Koniec z moim kontem, topką, premium i megapremium, koniec z wszystkim co tu zrobiłem. Udzielałem się. Proponowałem mapy, paczke i Pluginy, a tu nagle perm bez odwołania i wszystko stracone? Wszystko by było OK jeżeli bym zarabiał, ale 19zł! Dla niektórych to może być nic wielkiego, ale dla mnie to dosyć duże pieniądze, zważając na moją sytuację finansową. Popatrzcie na to z mojej perspektywy, to jest przykre :( Nie próbuje tu wzbudzić litości..

Opublikowano

Ja osobiście byłbym za odwołaniem ale raczej moje zdanie ma tu mało do rzeczy, rozumiem sytuację i sądzę że ludzie z którymi grasz powinni wstawić się za Tobą i uważam że czasem i litość powinna wziąć górę u ludzi :)

Opublikowano

Sprawa jest dość ciekawa, ale twój kolega czitował i nie mamy pewności, że nie zrobi to jeszcze raz. Ja Cię doskonale rozumiem, ale według mnie decydujący głos ma Astral. Myślę, że można byłoby usunąć bana pod warunkiem, że twój kolega nie będzie grał.

Opublikowano

Powinieneś mieć pretensje wyłącznie do siebie , po co podawałeś hasło do konta ? Jak dla mnie ban powinien zostać.

Opublikowano

Ale ja nie dawałem hasła. Ja mu je wpisałem. W razie problemu mozna je zmienić. Nie mam nic przeciwko :) (On go nie zna (chyba)).

Opublikowano

Jaro jak dla mnie - wyrażam tylko swoją opinie - powinien dostać UB pod warunkiem że będzie pod obserwacją - skoro nie było na niego nigdy skarg - jeśli nie było - oskarżeń o czitowanie to powinien UB dostać

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Ssy miał robione wiele razy, oskarżany o odpał był. 

Z tego co pamiętam gra na steamie, który nie ma jeszcze ani jednej blokady. 

Wasze wypowiedzi, że tak powiem nie mają tutaj znaczenia gdyż czekamy na to co powie Astral, Dudnes, Play albo Jemiołka. 

Opublikowano

Nie do końca się zgodzę że nie mają znaczenia, bo mogą mieć wpływ na decyzję tych którzy mają tu ostateczne zdanie :)

Opublikowano

Powiem tak. Każdy z was pisze dlaczego i dlaczego Madafaker dał mu zagrać. Proste jego kolega kupił mu klasę Mega Premium pod warunkiem że da mu zagrać. Madafaker dał mu zagrać ajego kolega pod jego nie obecność uruchomił sobie czity. Z tego co pamiętam to nie zdarzyło się aby Madafaker używał czitów. Jak dla mnie sprawa prosta UB i neich poda na pw zmiane konta. A jeśli takie coś się powtórzy no to niestety ale już 3 szansy nie będzie.

Teraz coś do was . Czy jeśli kolega powiedział by że kupi wam premium pod warunkiem że dacie mu zagrać , no to na wed ja bym sam się zgodził.A to że kolega mu wywiął taki kawał to już tylko złośliwość kolegi. Dajcie mu ostatnią szansę. UB !!!

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Skończcie sobie do cholery jasnej nabijać posty bo polecą warny, czytać ze zrozumieniem nie potraficie?

Jeszcze jedna wypowiedź gracza lub administratora i będzie prezent. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.