Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

1669643460_PODLUP!!!.png.3e46a1485de11f5cf46c8ab4ecfe886b.png

Witajcie drodzy użytkownicy!

Dzisiaj poniedziałek, a więc nadszedł czas na kolejne wydanie "Pod lupą". W tym tygodniu opinie mogą być trochę odmienne, bo dzisiaj pod Naszą lupę trafiła dziewczyna.

@ Gosia ?! to kolejna osoba, o której dziesięciu anonimowych użytkowników się wypowiedziało.

Znam słabo tyle co z forum/cb. Wydaje się być spoko.

Miałem okazję pogadać z Gosią i mogę śmiało stwierdzić, że głowy do picia, to ona nie ma XD

Zajebisty maluszek, alkoholiczka, da się z nią pogadać o wszystkim.

@ Gosia ?! jest osobą z dystansem do siebie, stanowczą i z poczuciem humoru, tylko niech w końcu zmieni to profilowe z rudym kotem :c

Człowiek fałszywy, na lewo rozdaje unbany, 16 latka u władzy to nadchodzący karambol na autostradzie.

Bardzo przyjemna osoba. Mistrzyni w kalambury.

No za dużo nie mogę powiedzieć o Gosi, bo nie miałem jeszcze z nią okazji porozmawiać na Teamspeaku, ale znam ją z serwera i z forum oczywiście.
Gosia jest bardzo miłą i sympatyczną dziewczyną, można z Nią popisać na każdy temat. Ponadto zawsze stara się pomóc i nie zdarzyło się, żeby olała moją wiadomość.

Uważam, że Gosia jest miłą, sympatyczną osobą chociaż jako tako nie mam z nią za dużego kontaktu. Przyczynia się także do rozwoju sieci :default_wink:

Gośka jest miłą osobą i wykonuje sumiennie swoje obowiązki i ma ***owy mikrofon.

Gosia? To jest mała wredna i w ogóle nie ma uczuć! No ale tak na prawdę to jest najlepsza osoba, którą poznałem przez internet, pomocna, miła, gdy mam jakiś problem nigdy nie bałem się napisać do niej tylko waliłem prosto z mostu, a ona wysłuchała i pomogła.

• Uwielbiam 3
  • Legenda
Opublikowano

Aż się spociłam, jak zobaczyłam, że opinie będą o mnie hahah 

Kurde, ktoś nadal pamięta tę sobotę, co się dla mnie kiepsko i dosyć szybko skończyła xD 

Mam nowe słuchawki, więc już mnie dobrze słychać! 

Dziękuję za każdą opinię na mój temat. Aż mi serducho szybciej zabiło, a uśmiech sam wpłynął na twarz :serduszko:

• Lubię to! 4
  • Haha 2
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.