Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: 1906, MISIO

Nick admina banującego: zawiszak STFU 

Data/Mapa: dd2

IP/SteamID: jak cię interesuje to sam sprawdź

Serwer (mod):  dd2                             

Opis sytuacji: wiecie co, wy błazny? Stwierdziłem, że już po prostu usunę was w pizdu z fav, ale zobaczyłem na forum i podświetliło mi jęczenie tego gnoja kulsona i jednak ostatni raz się wypowiem :>. Zacznę od cIEBIE zawiszak - do rodziców to przypierdole się twoich. bo brakiem wychowania nazwę twoje postępowanie, gdzie buraku bez skonsultowania sprawy ze mną wydajesz wyrok :> pluje na ciebie typie, a jak jesteś taki kozak to zapraszam na pw i wpadnę do ciebie na rejon :). 
prowokanci typu niewolniknamietnosci, inne pedały beffu czy kulsony. nawet już mi szkoda ryja strzępić na was... tracę mój cenny czas tylko po to, by otworzyć nowym graczon oczy, żeby nawet na waszą sieć nie zaglądali :> 
będzie trzeba to opinie będę wystawiał i zrównam wasz serwer z ziemią... z takim chamstwem i kurestwem spotkałem się po raz pierwszy... i mam nadzieję ostatni.

i jeszcze dwa słówka do tych pedałków...
1- beffu typie, jak dalej będziesz takim prowokantem to będziesz zbierał od każdego wpierdol (o ile wyjdziesz z domu :D)
2- kulson błagam oszczędź ludziom słuchu i nie odzywaj się więcej przez mikro, bo masz głos jak jebany kastrat :(( 

PS. wyjdźcie z chaty miernoty

bez pozdrowień
TFU 

• Haha 3
  • Wow 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.