Pinek Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Nick:Pinek Imię:Patryk Wiek:16 Staż na serwerze:Gram na serwerze od dwóch dni Doświadczenie:Miałem admina na innym serwerze Znajomość AMX [0/8]:5/8 Czy byłeś / byłaś już adminem?:Tak Dlaczego Ty?:Chciał bym wiele zmienić na serwerze . Na serwerze gra parę cziterów i chciał bym ich pousuwać Kontakt:Można się zemną skontaktować na Stemie STEAM:STEAM_0:1:101695203 Akceptujesz regulamin admina?:Tak Akceptujesz regulamin serwera?Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Jestem na nie, nie znam Cię i na serwie też Cię nie widziałam za bardzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 3, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 3, 2015 Zapoznaj się z wymaganiami i dopiero złóż podanie: http://katujemy.eu/index.php?/topic/1689-wymagania-na-admina-bf2/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 3, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 3, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Wyżej Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts