Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Nick, na którym grasz : {AWPMASTERS}
- Link do Twoje GT (gametracker) : Nie mam
- Znajomość AMX (1/10) : 6/10
- Ile masz lat : 13
- Steam ID : STEAM_0:0:210625002

- Doświadczenie Mam doświadczenie po 4 latach bardzo dużo się nauczyłem ( stąd mam taką wiedzę o amx) . 
- Mikrofon TAK/NIE : TAK

- Kilka zdań o sobie Ponieważ często gram na tym serwerze codziennie i niejednokrotnie kiedy byłem aktywny na arenach rano oraz w południe obecność adminów była znikoma, a często wiele osób zasługiwało w tym momencie na kicka itp :/ chciałbym sprawdzić się w roli admina mimo tego, że mam 16 lat, jestem aktywnym i przyjaznym graczem oraz codziennie w mniejszym lub większym stopniu udzielam się na forum.
- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : Jestem w luj aktywny mogę spędzić sporo czasu na cs lub fourm . Ogarniam  aktywnych osób z serwera mnie zna :D . Administracji prawie że nie widzę na serwerze jak jest dużo cheterów i nie ma nikogo na fourm  . Właśnie dlatego piszę te podanie . umiem rozpoznać skilla od chetów . Serwer mi bardzo się podoba i mam nadzieje że będę grał na nim jak najdłużej .

Akceptujesz regulamin admina [TAK/NIE]: TAK                                                                                                                                                                                                 

Akceptujesz regulamin serwera [TAK/NIE]: TAK                                                                                                                                                                                                  Pozdrawiam Administrację         

•  
Opublikowano

Kolego chyba nie ten serwer co?

Na dd2 w GT nie ma takiego nicku, a widze ze na jackpot grasz. 

Masz tam szybka rekrutacje otwarta 

Opublikowano

I tak dostanie adma:default_biggrin: chyba że ktoś napisze że obraża innych :default_wink:

Sorki ale już zaczyna mnie irytować ta rekrutacja.  Gościu co gra tylko na weekendach ma, stary wyjadacz admin ma chociaż jak jest na serwie to mówi że nie ma adma i bany lecą jak mu się zechce. .. serwer zaczyna się psuć i tyle w temacie.  Nie będę tego pisał w skargach bo nie:default_blush: 

A i proponuję zablokowanie dodawania komentarzy pod podaniami bo i tak to się nie liczy i daje złuddne uczucie że zdanie graczy co często grają się liczy co np. mnie bardzo irytuje:loffki:

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.