Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . od razu mowie ,że wiem że to zły dział i proszę moderatora o przeniesienie w odpowiedni.

Przechodząc do konkretów.

CHCIAŁBYM ZA PROPONOWAĆ WYBUDOWANIE SERWERA ( DEATH RUN )

-Jeśli ktoś nie wie o co chodzi w death run w skrócie powiem.

Ogółem jest to tor przeszkód z pułapkami które odpala TT.

Na start do wybrania są klasy klasy podam się podać później. 

Jeżeli byście byli na tak to zgłoście się do mnie powiem wam jakie klasy dodać i wlg bo grałem już na takim superowym serwerze ale niestety upadł i został usunięty a był bardzo fajny.

W skrócie powiem o głównych rzeczach.

Za skille można było by ulepszać nie Hp,Wytrzymałość,Szybkość,Inteligencje tylko :

-Hp

-Grawitacja ( max -20 % grawitacji )

-Resp ( Szansa na odrodzenie się )

-Kondycja ( Tempo chodu )

To jest o wiele fajniejsze!!.

Na razie to tyle piszcie co myślicie ;) Ja jestem na TAK !!!

Opublikowano

Miałem kilka takich serwerów i są naprawdę fajne, sporo można zarobić, ale...cod pustoszeje, ffa już stoi pusty, a więc kolejny serwer nie wchodzi raczej w grę. Lepiej rozkręcić aktualne a potem myśleć o kolejnych. 

A tak poza tym to stawianie ogółem serwerów cs jest już nieopłacalne. Jeśli nie zapłacisz za reklamę to nie będziesz miał graczy. Nie warto też wspominać o jakimkolwiek rozkręceniu serwera, bo jeśli reklama nie będzie aktywna to i serwer stoi pusty.

Opublikowano

Gram aktulnie na jakimś serwerze deathrun i bardzo to mi się podoba.Jest to bardzo dobry pomysł żeby utworzyć serwer deathrun. 

Jestem na TAK

Opublikowano

Również jestem na tak, bardzo mi się podobają takie serwery i wiem, że dużo osób będzie na takim grało. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.