Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NICK OSKARŻYCIELA: Jestem odpalony promys

NICK OSKARŻONEGO Sneaky63

SID OSKRAŻONEGO STEAM_0:1:149666149

DATA I CZAS ZDARZENIA: 16.12.2018 czas 18:26:28

PRZEBIEG SYTUACJI: Wchodzę na serwer, rozgrywam pierwszą arene gram z gościem strzelam normalnie z MP9 sekunda 22 podbiegam do przeciwnika i w biegu dostał głowę.. z miejsca zostałem zbanowany za rzekome "Haxy" chcę dodać że to tylko pokazuje jakim niedoświadczeniem wykazuje się ten admin... który nawet nie potrafi poczekać jeszcze jednej rundy żeby się upewnić czy rzeczywiście ktoś ma haxy. pzdr 

DOWODY: Demo z mapki AM_Nuke http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20181216-180942-139733421-am_nuke_KAT_x-Katujemy.eu_Arena_1v1__TR128__Skiny_Kosy_Rekawiczki__1shot1kill.pl.dem.zip dwie minuty przed końcem mapy. Liczę na szybkiego Unbana i ukaranie Admina. Pozdrawiam 

Opublikowano

@ xSneakYx, nastepnym razem poczekaj rundę lub dwie więcej, żeby się upewnić co do wspomagaczy. 

Zamykam. 

• 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.