Gibekson Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Nick oskarżyciela:Gibek Nick oskarżonego:Blondass * IP lub SID oskarżonego:83.28.75.148 Przebieg sytuacji:Teraz mam na 100 % dowód że Blondass specjalnie prowokuje i chce mi dać bana ,oglądajcie od 2 minuty aż do końca jak mnie zbanuje i czytajcie co pisze na sey-u ,2-3 tyg temu dostałem bana od Pingwina na SSY to wstawiłem,spoko wstawię 2 raz,ale chodzi o to że blondass sam ze mną zaczyna w grze i robi mi piekło,Mam już dosyć pisania tych skarg na niego weźcie go ogarnijcie ,szuka tylko powodu żeby mnie zbanować albo wyrzucić,a przez mikro nie gadaliśmy bo grałem w ct a on w tt a potem na spectu był,po drugie gracz vertol ten 1 w ct zabluźnił w {zdaniu pisząc} i mu nic nie zrobił a ja bym od razu bana wyłapał za słowo,{wszystko jest na filmiku}Mam nadzieje że wkońcu przekonacie się co do mojej osoby że ja tego specjalnie nie robię pisząc skargi,po prostu chce świętego spokoju ,na filmiku zobaczycie jaki jest,a jak kłamie i mówi że ja wyzywam to niech zrobi screena i mi pokaże kogo wyzwałem?? a nie pisze głupoty żeby było po jego stronie a tak naprawdę to kłamstwo jest,bo się uspokoiłem odkąd mam steama,zresztą po mojej grze nie widać żebym miał jakieś chacki,a screeny od razu dodam tutaj >>>>> http://www15.zippyshare.com/v/2284828/file.html Dowody:http://hltv.1shot1kill.eu/srv22621/Katownia-1501011355-de_dust2.dem.zip pozdro Gibek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gibekson Posted January 1, 2015 Author Share Posted January 1, 2015 Ale to ty ze mną zaczynasz nie ja z tb !,przestań mnie banować i wyrzucać za byle pretekst to ja nie będę pisał skarg i też ci dam spokój,chce pograć normalnie,nie wyzwałem cię wiec nie wiem czemu taki jesteś,ja święty nie jestem ale mam dosyć tamtego roku,i chce ten rok mieć bez problemów, umowa stoi???ja ci rękę wyciągam chociaż to ty powinieneś to zrobić i przeprosić,ale nie będę od ciebie tego wymagał,spokój i chuj ma być !:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gibekson Posted January 2, 2015 Author Share Posted January 2, 2015 Ok zgoda,także wszystko wyjaśnione mam nadzieje że już mi nic złego nie zrobisz,także Temat do zamknięcia :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts