Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: CIOS Snax

Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/CIOS Snax/193.33.177.130:27065/ wiem ze do dupy ale na serwerze bywam nawet po 3-4 h wiec podciagne :)

Dlaczego Ty :Wykonuje dane mi polecenia natychmiastowo, gdy mam jakiś problem szukam rozwiązania sam. Posiadam doświadczenie z bardzo bogatą przeszłością i mogę zapewnić jedno, na pewno sprawdzę się na tym stanowisku. Jestem także opanowany i nie daję się tak łatwo i bez powodu sprowokować. Kolejnym argumentem jest to, że jestem obiektywną osobą. Zawsze staram się załagodzić i rozwiązać konflikt sprawiedliwie, oraz bez uszczerbku na honorze danej grupy. Warto dodać też to, że jestem zdecydowany jeżeli chodzi o przestrzeganie regulaminów, oraz prawa. Następnym argumentem, który przemawiał by za tym, aby mnie przyjąć jest organizacja pracy. Mówię o organizacji pracy, ponieważ ona w dużej mierze wpływa na wykonywane obowiązki, czy zostaną one wykonane poprawnie i w dużym stopniu.  Reasumując mam nadzieję, że przekonałem Państwa moimi argumentami i zostanę przyjęty w Wasze szeregi.

Znajomość amxx: 8/10

Mikrofon [TAK/NIE]: tak

SID (steamid): https://steamcommunity.com/profiles/76561198872655025/

Kilka zdań o sobie: Nazywam sie Mateusz mam 16 chodze do szkoly podstawowej 8 moim hooby  jest muzyka oraz sport.Zainsteresowania to fotografia itp.

Akceptujesz regulamin admina [TAK/NIE]:  tak

Akceptujesz regulamin serwera [TAK/NIE]: tak

Ps. na serverze jestem 9 w topce

Z POZDROWIENIAMI CIOS Snax <3

Like
Opublikowano

Chyba sobie kolego żartujesz 
Wszyscy wiedzą że cheatujesz 
Wchodzisz na serwer na aktywnym banie
jesteś nielubiany przez graczy
Całe to podanie to chyba jakiś wielki żart
Sam dobrze wiesz co robisz źle 
Zbanowałem Cie już 3 razy za wejście na aktywnym banie 
Nie mówiąc o tym że nieustannie uciekasz przed administracją a podczas jej nieobecności cheatujesz

Oczywiście że jestem na NIE

.:Pozdrawiam:.

• Legenda
Opublikowano

"Dlaczego akurat Ty: Umieszczam to w polu niżej.

Wykonuje dane mi polecenia natychmiastowo, gdy mam jakiś problem szukam rozwiązania sam. Posiadam doświadczenie z bardzo bogatą przeszłością i mogę zapewnić jedno, na pewno sprawdzę się na tym stanowisku. Jestem także opanowany i nie daję się tak łatwo i bez powodu sprowokować. Kolejnym argumentem jest to, że jestem obiektywną osobą. Zawsze staram się załagodzić i rozwiązać konflikt sprawiedliwie, oraz bez uszczerbku na honorze danej grupy. Warto dodać też to, że jestem zdecydowany jeżeli chodzi o przestrzeganie regulaminów, oraz prawa. Następnym argumentem, który przemawiał by za tym, aby mnie przyjąć jest organizacja pracy. Mówię o organizacji pracy, ponieważ ona w dużej mierze wpływa na wykonywane obowiązki, czy zostaną one wykonane poprawnie i w dużym stopniu.Reasumując mam nadzieję, że przekonałem Państwa moimi argumentami i zostanę przyjęty w Wasze szeregi."

Skopiowane z innego podania i innego forum :facepalm:

"8 - Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy oraz ustalać cvary, umiesz także pisać skomplikowane pluginy (AMXX nie ma dla ciebie tajemnic)."

No pewnie.

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.