Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: MAKAPAKAKILLER /// nitrus262
Nick oskarżonego: @ xSneakYx    Sneaky63
IP lub SID oskarżonego: Nie mam jak wykonać tego

Data i czas zdarzenia: Po 13:30
Przebieg sytuacji: Dzisiaj około 13:30 świeżo po wróceniu z przedstawień. Myśląc, że będę mógł się wyczilować zabijając przeciwników, normalnie wchodzę sobie na CS'a wchodzę na serwer i gram... Po prostu gram po  tym jak miałem pojedynek na pierwszej arenie wraz z Sneaky63 zabiłem to pestką w głowę... A on jak taki najzywczajniejszy brzydko to ujmę płaczek... Zbanował mnie permamentnie na serwerze. Chodź nie miał jasnego powodu dlaczego...

Nawet na serwerze nie mogę grać i wbijać tego GT, aby powrócić na rangę admina bo otrzymuję bana od osoby, która się po prostu spłakała, że zabiłem ją na pierwszej arenie pestka.... Pfff

Żądam wyciągnięcia konsekwencji z tej sytuacji...
Dowody:https://imgur.com/a/EGUsdwU

• Haha 2
Opublikowano

+ Administrator bez pierwszego ostrzeżenia słownego kickuje gracza... w tym przypadku za rash

#Edit Abym zapomniał po tym jak go zabiłem bo dopiero chyba dzisiaj w nocy zostały dodane skiny to zmieniałem je oraz klikając "t" wręcz spamując i słuchając klikania.

+ Chyba nie muszę używać opcji edytowania po twojej wypowiedzi. Przynajmniej u mnie jest, że napisałem wypowiedź zaraz po twojeji

#EDIT2 Mam również zażalenie zarówno jak i całej administracji, bo patrzycie tylko na to... Wchodzicie w czyiś profil steam, oraz jeżeli zauważycie, że konto jest nowe to banujcie ot TAK... Jest to bardzo głupie zachowanie ze strony administracji, iż bardzo, żle na tym wychodzi serwer... Jeżeli już byście chcieli zbanować kogoś za multikonto to po prostu... Wchodzicie w SourceBans szukacie po IP i wtedy możecie stwierdzić, czy jest to multi konto, żadko komu by się chciało grać na serwerach na VPN'ie

#EDIT3 Proszę bardzo to jest Demko podczas którego dostałem bana. :D http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20181210-134158-1303439224-am_plain_KAT_x-Katujemy.eu_Arena_1v1__TR128__Skiny_Kosy_Rekawiczki__1shot1kill.pl.dem.zip

Opublikowano

Zaczynamy 

1. konto 1lvl bez prime

2. tick 27834 (strzaly przed zobaczeniem modelu gracza) 

3 tick 59373 (patrzac na to jak gracz strzela tutaj mamy dziwnie szybka reakcje)

4 tick 62700+ (wiedzial kiedy przeciwnik zeskoczyl i w ktora strone pobiegnie) 

5 tick 65500 (bardzo ciekawy pf ktory wczesniej na tym demku wgl nie wystapil) 

Moge byc w bledzie i gracz jest czysty, ale czeste stawanie na respie dziwnie zachowania itp plus konto 1 lvl bez prime.

Jesli popelnilem blad to przepraszam, ale poczekajmy na wypowiedzi innych adminow. 

ps. Ban za multi = multi cheat. 

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Narazie chciałbym się odnieść co do konta.

Konto jest pierwszego poziomu oraz bez prime.

Poniewaz jest to konto założone wczoraj, a że nie tak jak każdy mam możliwość zakupu konta prime, bo iż może być taka sytuacja, że np: Nie otrzumuję od rodziców kieszonkowego, lub po prostu nie chce go kupić i grać na non prime itp. można dużo tu wymieniać. Jako, iż ty jesteś już dorosłym mężczyzną możesz sobie pozwolić na takie rzeczy w umiarach rozsądku.

#EDIT1 Aktualnie nawet nie jestem w stanie sprawdzić, jak to wszystko wyglądało ITP... Bo po prostu jak daje te playdemo a... ładuje się sekunde i dup powracam do głównego menu ;/ 

A co do Multi to moglibyścię to jakoś bardziej rozszerzać, bo w tym momencie uznałem to jako ban jako, że to było Multi konto.

Ogólnie od kiedy administracja robi tak, że dopiero po fakcie sprawdza demko? W tym przypadku u mnie nawet to można potwierdzić, że jak otrzymałem bana oraz miałem do tego pretensje to zostało ono sprawdzone... Nawet nikt nic nie specował...

#EDIT2 Więc w tym momencie nic nie pozostaje mi do roboty, niż czekać na odpowiedź i ocenę demka zaawansowanych osób, oraz czekać na werdykt. Jedynie co ja mogę zrobić to przyrzec, że nie posiadałem żadnego "Multi hacka" itp aplikacji do wspomagania gry...

Opublikowano

Nie było zbyt dużo podejrzanych akcji, lecz po obejrzeniu całego demka można stwierdzić po zachowaniu i sposobie poruszania się że jest botem, który pierwszy raz zainstalował i używał WallHack'a :)

2:13 celownik leciał przez ścianę na przeciwnika 
2:20 gdy przeciwnik wychylał się w jego stronę podejrzany nagle w nienaturalny sposób zaczął się specjalnie chować przed nim 
3:34 wychylenie z za box'a i idealne strzały w przeciwnika, którego wcześniej nie widział na tej pozycji 
8:05 gdy przeciwnik zeskoczył z box'a i poszedł w lewą stronę podejrzany nagle zaczął wcelowywać się tylko i wyłącznie w jedno miejsce tam gdzie biegnie przeciwnik
5:30 to samo co w 2:20

• Dzięki 1
  • 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.