Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick: Dexter
Nick oskarżonego: Reaper
IP/SID oskarżonego:  nie znam
Godzina i data zdarzenia: 03.12.2018 16:00/16:03
Mapa: dd2 serwer only dd2
Screeny/demo: 16:40 zaczyna się akcja nie umiem obrabiać demek więc wstawiam linki podaję czas. http://d1.hltv.org.pl/srv54089/HLTV-1812031544-de_dust2.dem.zip
Opis sytuacji: Dostałem bana za "cele mapy" których rzekomo nie wykonywałem. Byłem w anarchi i bomba została podłozona nie wiedziałem czy jest to A czy B więc poszedłem na longa zostało mi jakieś 20sekund ale mimo to oszedłem dalej zabiłem typa na midzie. Zostało mi jakieś 10 hp i 10/12 sekund do wybuchu bomby Nie miałem szans ugrać więc zostałem na Ct do wybuchnięcia paki. I zostałem zbanowany. Dodam że admin ulega graczom w ty mwypadku "sliwson :D" przeklinał i nie dostał bana. Proszę o rozpatrzenie mojej skargi i odebranie praw temu adminowi. Dodam że gram tam dosyć często i mało kiedy owy admin jest aktywny i nie zbyt przyjazny dla gracz. Pozdrawiam Dexter.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.