Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: dont ban plis :( Dgl Maestroo

Nick admina banującego: dejw

Data/Mapa: 01.12.2018 / Mirage

SteamID: STEAM_1:0:456008184

Serwer (mod):   Only mirage                            

Opis sytuacji: Gram i dostaje bana 

Wycinek z konsoli: -

Czekam na demko z tym ,,Aimbotem" 

Opublikowano

Kolego tak szybkie strzaly co ty dawales nie widzialem nawet na turnieju pro playerow jak dla mnie jestes odjebany 

Opublikowano

No dobrze jestem dla Ciebie odjebany, przedstaw mi dowody. Wbiłem na serwer z 3 znajomymi i dostaje bana ,,aimbota". Jakby było tak jak piszesz, już dawno miałbym OW po meczu z czwartku, który grałem. 

afb2c4e324cb.jpg

59 fragów / 143 punkty / ponad 80% HS. Gdzie jest OW za ten mecz? Przecież gram na ,,aimbocie" to z miejsca powinienem mieć ow. 

Przedstaw mi demko z serwera gdzie cheatuje. 

Opublikowano

i o czym ma swiadczyc ten ss? bo nie rozumiem? xD

Opublikowano

SS jest tylko po to aby dupcia zabolała, że ktoś Cie bije. Skoro według Ciebie mam cheaty dlaczego nie dostałem jeszcze OW ? No dziwne... Może w tym valve sie nie znają tak dobrze jak Ty. Wchodzi ktoś lepszy na serwer i dostaje bana za ,,aimbota" xD

Tak czy siak, czekam na demko. Macie chyba tu GOTV więc spoko, poczekam. Tyle.

Opublikowano

hahaha mnie boli dupcia czy Cb? xD 

Czekaj czekaj.... :D

Moj blad jest w tym ze Ci dalem perma za aimbota i na tym koniec :p

Opublikowano

No mnie nie ma po czym boleć ;c Bo na serwery społecznościowe wchodzę raz na jakiś czas. Chyba, że mi się spodoba. Prawdę mówiąc na serwerach społecznościowych poziom graczy jest niższy niż na silverach. Na mm'ach to samo. Cs się stoczył.

Skończmy już tą dyskusję.. Po prostu przedstaw dowody mojego cheatowania. Twój błąd, że dałeś mi perma za aimbota - teraz to odbieram jakbyś sugerował, że używam czegoś innego lub też po prostu przyznajesz się do winy, że popełniłeś błąd. 

Także czekamy... Miłego popołudnia aka wieczoru 

Opublikowano

W niektórych momentach twoje strzały były za szybkie, wspominając o aimbocie nie było żadnej podejrzanej akcji z tym.Brak wystarczających dowodów na zbanowanie gracza.

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

ub.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.