Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Nick, na którym grasz : Zefr
- Link do Twoje GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/Zefr/145.239.20.86:27125/
- Znajomość AMX (1/10) : 6/10
- Ile masz lat : 16
- Steam ID : STEAM_0:1:193496883
- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Tak [ Za TXT ] Było to dawno temu i widać poprawę :)
- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Oczywiście Że Tak
- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : Dlaczego ja powinienem zostać adminem? Hmm dobre pytanie pewnie większość z was myśli sobie czy on kiedyś da sobie spokój z tymi podaniami? odpowiedź brzmi tak jest to moje ostatnie podanie (w tym roku). Zacznę od tego, że mam mnóstwo wolnego czasu, który w większości poświęcam na nasz serwer oraz na forum. Mam dobre stosunki z graczami stałymi jak i potrafię nawiązać kontakt z nowymi osobami na serwerze :). Co miesiąc wspieram serwer Kupując Vipa na naszym Serwerze. Czasami nawet pomagałem nowym graczom i kupowałem im Vipa . Kolejnym powodem dlaczego bardzo chciałbym zostać adminem jest to, że spełniam wymagania godzinowe na serwerze, gorzej jest z postami na forum, ale to nie jest problem, bo można to nadrobić.Czasami widzę jak "Cheaterzy" psują grę innym graczom na serwerze i przez to z 20 graczy zostaje 10 , i chce temu zapobiec . Moim ostatnim argumentem jest to, że od zawsze byłem osobą dążącą do perfekcji właśnie dlatego chciałbym być adminem żeby rozwinąć siebie, swoje możliwości a przede wszystkim pomóc w rozwoju serwera :D.

Nie oceniajcie mnie po jednym wybryku, ponieważ ocenianie ludzi po ich błędzie jest nie stosowne.Każdemu Należy sie Druga Szansa :)

Pozdrawiam Gracz Zefr :)

• Haha 1
  • Premium
Opublikowano

Serio?! Ludzie czemu nie chcecie dać mu szansy?! OMG

Jestem za OP na te 2 tygodnie , jeśli coś będzie nie tak-> OUT

+stara się

+składka

+bardzo aktywny

+poprawił swoje zachowanie (na serwerze)

Jak sam zauważył każdemu zdarzają się błędy i jest tego świadomy , więc myślę , że nie uderzy mu woda sodowa do głowy jak dostanie admina :)

@ Zawiszak? daj chłopu szansę , chociaż na te 2 tygodnie nic nie stracisz przecież

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

-16

+amx

+składka

Składałeś już chyba z 8 podań strasznie dziecinne zachowanie moim zdaniem z twojej strony.

Starasz sie o tego admina jakby życie twoje od tego zależało. 

Pisałeś ostatnio takie same podanie co te dosłownie kopiuj wklej do tego napisałeś że to już ostatnie podanie cytuje "Hmm dobre pytanie pewnie większość z was myśli sobie czy on kiedyś da sobie spokój z tymi podaniami? odpowiedź brzmi tak jest to moje ostatnie podanie"

Tymczasem mamy kolejne...

Co mogę jeszcze dodać admin powinien być od lat 18.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Nie poradzisz sobie. Jestes zbyt "dziecinny". Nie posiadasz odpowiedniego doswiadczenia... nie radzisz sobie z ocena gracza czystego od dobrze grajacego. Podejrzewam ze zrobilbys "czystki" na serwerze banujac lepszych CZYSTYCH graczy...  juz nie wspomne o pewnym Twoim podaniu w ktorym to kolega deos Cie wyjasnil, w tamtym momencie straciles calkowicie zaufanie jesli chodzi o mnie. 

• Uwielbiam 1
Opublikowano
4 godziny temu, Phoenix napisał:

pisz co chcesz mordo idc :D PS.Wypowiadanie się w swoim podaniu (odrzucone ) XD

Opublikowano

Ja przeciw, ponieważ jesteś rozkapryszonym dzieckiem, które nie potrafi przyjąć negatywnej odpowiedzi. Do tego robisz sobie z nas jaja w tym podaniu, a z tego co widziałem na ss to kombinujesz z czitami.

Idź lepiej odrobić matmę, bo sprawdzian z tabliczki mnożenia Cię czeka w tygodniu.

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.