NismO Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Cześć otóż dzisiaj grając natknąłem się na mapę o nazwie Buzzkill . Mapa ta jest zbugowana , ponieważ na początku gry grając Telegrafistą nie miałem ak nie wiem czemu dopiero po 3 rundzie dostałem . Po drugie na tej mapie są 3 drużyny oO . Są terroryści ,, antyterroryści i jest drużyna Vip. I otóż kiedy ja grałem to było 2 vipów tylko i jeżeli oni dedeli to automatycznie kończyła się runda . W tabeli pisało że jestem niby w ct , ale i ta jak ja dedłem i ten drugi VIP to runda się kończyła. Tu mam sceena jak to wyglądało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Dostałeś aka dopiero w 3 rundzie bo przez 2 rundy należałeś do team VIP i twoim celem było przedostanie się na respa TT i wejście do tej furgonetki chyba to jest coś takiego jak uratować hosty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NismO Posted December 29, 2014 Author Share Posted December 29, 2014 A to okey teraz rozumiem dlaczego nie miałem ak przez 2 rundy, ale dlaczego jak vipy dedają to cała runda nagle się kończy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts