Pan Kosow Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Nick:Pan Kosow Imię:Adrian Wiek:18 Staż na serwerze:gram tak 2 miesiące i jak mogę to jestem codziennie na serwerze Doświadczenie: Znajomość AMX [0/8]:5 Czy byłeś / byłaś już adminem?:tak byłem 5 razy adminem Dlaczego Ty?:jestem ogarnięty wszyscy mnie lubią jestem kulturalny umie sie zachować na serwerze i będzie porządek na serwerze wieczorami Kontakt: gg 13685540 STEAM: Antaris11 Akceptujesz regulamin admina?:tak Akceptujesz regulamin serwera?:tak Pozdrawiam :) Teraz będzie lepiej :)
Kaśka Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Jestem na nie, dopiero co zostałeś zdegradowany a już składasz podanie? "Mała aktywność w ostatnim czasie. Będąc już na serwerze, nie chce Ci się wchodzić na specta aby kogoś sprawdzić. Wolisz grać :)" + podanie prawie identyczne jak na GO, tylko że tu więcej błędów.
czlowiek renesansu Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Mimo,że nic do Ciebie nie mam,to tym podaniem za bardzo mnie nie przekonałeś,co więcej.. napisałeś tak jakbyś miał wszystko w dupie i robił komuś łaskę tym podaniem :) Ale to tylko moje skromne zdanie. 1
KubsoN Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Jestem na NIE - Niedawno zostałeś zdegradowany - Twoja aktywność jest słaba...
Recommended Posts