Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

wywiad2.png.dfec101c39b367e39b7f722847f50799.png

Wywiad z @ dewey

[R] - redaktor

[O] - odpowiadający

[R] - Witaj! Bardzo się cieszę, że zgodziłeś się wziąć udział w dzisiejszym wywiadzie. Nie ukrywam, że jestem ciekawa twojej osoby i myślę, że nie tylko ja!

[O] - No hejka! Cała przyjemność po mojej stronie.:default_biggrin:

[R] - W takim razie zacznijmy! Na początku proszę Cię o przedstawienie się, napisanie wieku i miejsca zamieszkania - jeśli nie chcesz, nie musisz pisać dokładnej miejscowości.

[O] - Nazywam się Łukasz, mam już 28 lat :smutek: i mieszkam w Warszawie.

[R] - Nie smuć się! 28 lat to wcale nie tak dużo. Mieszkasz w Warszawie, tam też się urodziłeś?

[O] - No nie wiem... mam wrażenie, że kac mnie bardziej męczy jak dawniej. :default_biggrin:Urodziłem się 50 km od Warszawy, w niewielkiej miejscowości. A od dwóch lat mieszkam w stolicy ze względu na pracę.

[R] - Rozumiem, moglibyśmy się dowiedzieć czegoś o twojej pracy? Jesteś z niej zadowolony? Gdzie i jako kto pracujesz?

[O] - Pracuję w jednym z największych banków w Polsce jako specjalista w obsłudze klienta korporacyjnego. Obsługuję mailowo i telefonicznie spółki, które są korporacją tzn. które mają od pyty pieniędzy. Z pracy jestem zadowolony. Chociaż muszę się mierzyć z osobami, które mają głowę skierowaną tylko w sufit... if you know what I mean.

[R] - Domyślam się, że to bardzo odpowiedzialna praca. Jestem ciekawa jak sobie radzisz z ludźmi, których opisałeś. Omijasz ich szerokim łukiem czy może stawiasz im czoła?

[O] - Dosyć odpowiedzialna, cały czas 100% skupienia. Jedno niedopatrzenie może się skończyć wilczym biletem. Jeżeli chodzi o takich klientów i radzenie sobie z nimi.... wiesz co, nie mam wyjścia, nie mogę pokazać po sobie, że nie chcę z nimi rozmawiać. Taka jest moja praca, muszę z nimi korespondować. Często jest ciężko, ale mam super kierowniczkę, która potrafi mnie uspokoić i sprowadzić na właściwe tory.

[R] - Na pewno ciężko jest być zawsze skupionym tylko na jednym, gdy wokół jest tyle rzeczy do zrobienia. Odczuwasz w pracy czasem presję? Jeśli tak, to jak sobie z nią radzisz?

[O] - Presja jest dosyć często na wyniki. Muszę np. wysłać maila do kilkunastu osób w ciągu godziny. Gry to moja odskocznia od pracy.:default_smile:

[R] - Mam tak samo, tylko, że akurat u mnie są one odskocznią od nauki i szkoły. W jakie gry grasz najczęściej? Masz jakąś swoją ulubioną? Jestem też ciekawa jaka była pierwsza gra, w którą grałeś.

[O] - Obecnie gram dużo w Forza Horizon, ale najwięcej czasu spędziłem przy cs'ie. Ulubiona? Wiedźmin 3. Natomiast pierwsza to chyba tanki na pegasusie.:default_biggrin:

[R] - Dlaczego akurat Wiedźmin 3? Co Cię tak urzekło w tej grze? Przy cs'ie wielu graczy traci mnóstwo czasu, a Ty jesteś nawet opiekunem jednego z serwerów katujemy.eu. Skąd taka decyzja?

[O] - Wiedźmina kocham za soundtrack'a i grafikę. Czemu opiekun? Lubię pomagać, lubię cs'a i lubię bardzo Piotrka i Rudego.:default_happy:

[R] - Masz rację, grafika w Wiedźminie jest cudowna. Co do Dudnes'a i happy'ego to nie da się ich nie lubić! Skoro już mowa o administracji, więc także o forum, jak dostałeś się na katujemy.eu?

[O] - Wszystko zaczęło się przez happy'ego. Spotkaliśmy się na DD2 zaraz przed zamknięciem katujemy.eu. Zapytałem czy potrzebuje admina i po chwili nim zostałem. Mimo że katujemy na jakiś okres zostało zamknięte, utrzymywaliśmy kontakt i dzięki temu dalej tu jestem.

[R] - Dobrze, że dalej jesteś, bo teraz forumowicze mają okazję lepiej Cię poznać, w tym także i ja. Jak już jesteśmy w temacie forum, jak się czujesz na sieci oraz jak oceniasz panującą tu atmosferę?

[O] - Bardzo dobrze. Będąc na forum odczuwa się, że jest tak... rodzinnie. Jeżeli wiesz o co mi chodzi. Możemy się na siebie złościć, wykrzykiwać głupoty, ale w gruncie wiemy, że jesteśmy jednością. Ja osobiście bardzo to cenię.

[R] - Zgodzę się z Tobą w stu procentach! Cała nasza sieć to jedna wielka rodzina, która jest ze sobą na dobre i na złe. W końcu niedawno obchodziliśmy już 4 rocznicę powstania katujemy.eu, co świadczy o naszej sile i zaangażowaniu. Kończąc już, zechciałbyś odpowiedzieć na kilka szybkich strzałów?

[O] - Dobrze powiedziane, na dobre i na złe! Pewnie, dawaj!

Szybkie strzały

[R] - Kot czy pies?

[O] - Ajjj :default_blush:Już pierwszy strzał i rozdarcie. Pies.

[R] - Bogactwo czy nieśmiertelność?

[O] - Bogactwo.

[R] - Coca-cola czy pepsi?

[O] - Pepsi.

[R] - Praca indywidualna czy w zespole?

[O] - W zespole.

[R] - Impreza w klubie czy domówka?

[O] - Klub.

[R] - Film czy książka?

[O] - Film.

[R] - Dziękuję za to, że zgodziłeś się odpowiedzieć na moje pytania i poświęciłeś swój czas. Bardzo się cieszę, że ten dzisiejszy wywiad mogłam przeprowadzić właśnie z Tobą. Mam nadzieję, że forumowicze po przeczytaniu tego materiału, będą mogli lepiej Cię poznać. Chciałbyś coś jeszcze dodać?

[O] - Ja również dziękuję. Chciałbym tylko dodać, że bardzo Was wszystkich lubię. :serduszko: Do zobaczenia na serwerach!:default_happy:

• Lubię to! 8
  • Dzięki 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

Świetnie dziubaski :serduszko: Bardzo miło się czyta. Wysoki poziom pytań i odpowiedzi, to lubię.

• Dzięki 1
  • Legenda
Opublikowano

No i super, pełna profeska, nie zawiodłaś mnie. Czyta się równie przyjemnie co poprzedni wywiad. Oby tak dalej, Marto. :) 

Ciekawa praca @ dewey też masz czasem ochotę kogoś udusić przez komputer/telefon? :D

• Dzięki 1
  • Właściciel
Opublikowano

Jest i nasz lucky luke :serduszko:

Świetnie się czytało, brakuje mi tylko pytania głównego jak zaczął grać w cs'a, jak do tego doszło? ale reszta, świetnie! 

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.