*IREK*BESTIA*CZARNY* Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Mam problem z Pingiem ponieważ mieszkam w Niemczech i jak gram po prostu mnie wywala a jak jest prawie cały serwer to tym bardziej musiał bym cały czas na Spekcie siedzieć bardzo bym prosił o ustawienie mi piorytet jak Vipowi na ping Pozdrawiam
EsemTe. Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Poprostu zmien siec Vodafone na cos innego lepszego
KubsoN Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Również, się dołączę do tej prośby by admin/vip miał imunited na ping!!!!
*IREK*BESTIA*CZARNY* Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Nie posiadam Vodafone tylko 1&1 No Kurde nawet 2 minut nie mogę być na serwie zaraz mnie wywala i muszę czekać w ciągu 20 minut 5 razy już mnie wywaliło nawet ze specta mnie wywala Prosił bym o imunitet na ping
Legend martini Posted January 30, 2015 V.I.P Donor Legend Posted January 30, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami!
Recommended Posts