Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Nick, na którym grasz : Zefr
- Link do Twoje GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/Zefr/145.239.20.86:27125/
- Znajomość AMX (1/10) : 9/10
- Ile masz lat : 16
- Steam ID : STEAM_0:1:193496883
- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Nie
- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Tak
- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : Spędzam dużo czasu na serwerze i denerwuje mnie sytuacja, gdy nie ma admina i dużo osób łamie regulamin serwera oraz panoszy się mnóstwo cheaterów. Chciałbym temu zapobiec poprzez banowanie takich graczy i upominanie ich. Chciałbym też wspomóc administrację w rozwoju serwera oraz w eliminacji nieuczciwych graczy jakimi są cziterzy i osoby łamiące regulamin. Jeśli ktoś uważa, że nie nadaje się na admina z jakiegoś powodu proszę o napisanie tej rzeczy a postaram się ją poprawić.

• Premium
Opublikowano

Można dać szansę, masz moje małe tak 

+składka 

+widać, że się starasz 

+/- GT jakoś nie powala na kolana, ale tą godzinkę dziennie grasz, więc jestem za okresem próbnym 

@ dełoś nie, żebym bronił go, ale też grałem z nim kilka razy i nie miałem z nim problemów, jeśli masz jakieś dowody tego jego "złego" zachowania to wrzuć to tutaj i będzie po problemie, pozdro 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

XD 

byłeś banowany, kłamco.

znajomość AMX, którą oceniłeś 9/10, obstawiam, że nie znasz nawet w 6/10.

jesteś tępym młotem, który potrafi wyzywać(loża VIP mojego profilu steam), a nie potrafi odróżnić kogoś dobrego od spalonego.

nie potrafisz się zdecydować, o czym świadczy Twoje pożegnanie

z tego co widzę, 40/50 minut, to Twój średni czas przesiadywania na serwerze, rzadko się trafia więcej. 

reasumując, jestem na nie, znaFco

gdybym Cię nie znał, nie wypowiadałbym się, grywam praktycznie codziennie na d2, więc wiem jak się zachowujesz

Opublikowano
2 minuty temu, dełoś napisał:

jesteś tępym młotem, który potrafi wyzywać

napisał ten co wyzywa XD

2 minuty temu, dełoś napisał:

Opublikowano
4 minuty temu, dełoś napisał:

nie zna mnie pan i mnie pan ocenia dlaczego pan to robi ?? lubi się pan znęcacć przez internet?

Opublikowano

Z punktu widzenia (nie od gry); jestem na NIE;.

-Dlaczego Ty?; Dosłownie miszmasz na patelni czyli 3 zdania bijące do jednego "cheaterów, banowania, upominania". - Zero logiki w podaniu.

-Nieznajomość regulaminu forum, więc prawdopodobnie strzelam, że na przeczytanie regulaminu serwera nie znalazłeś czasu, a tym bardziej na "kary od administracji", które może otrzymać gracz i w jakiej jakości względem czynu, który wyrządził na serwerze. 

Cytat
  • Nie wypowiadamy się we własnych podaniach, jeżeli jest już taka potrzeba użyj opcji edytowania tematu i pod wzorem oznacz osobę, które masz coś do przekazania. Osoby oznaczamy w następujący sposób; @nick

-Odpowiedź do dełosia mimo iż to tylko spam i dobijanie gwoździa do swojego podania to dalej nic nie wnosi, więc to kolejny minus ukazujący, że póki co nie masz jeszcze predyspozycji do zajmowania się serwerem; Myślę, że bardziej zależy CI na fejmie jak na prawdziwym zaangażowaniu w serwer względem tamtejszego porządku.

+chęci, składka, znajomość słów J.polskiego

PS:. zaznaczam, że na podanie patrzę tylko od strony formalnej, a nie od tego jak zachowujesz się na serwerze! 

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.