voque Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 Witam! Nick Kermit the Frog Imię Remigiusz Wiek 16 Staż w 12 h (cały czas rośnie jestem aktywnym graczem) Doświadczenie byłem kiedyś adminem ale po niestety rocznej przerwie się trochę zapomniało Doświadczenie z sourcemodem ocenie na średnie z mojej strony ale jest powszechny dostęp do internetu więc nie widze problemu żeby sie pouczyć/obejrzeć poradniki Dlaczego ja Sądzę ze w dość krótkim ale intensywnym okresie na tym serwerze jestem dość lubiany i rozpoznawalny, poznałem paru adminów, Jestem kulturalny, opanowany, Sprawiedliwy Doskonale zapoznałem się z regulaminem i w pełni go rozumiem i akceptuje Kontakt Steam, Facebook Posiadam Sprawny mikrofon SID : STEAM_1:0:221509760 (przepraszam za poprzedni post.. niestety sie zagubiłem nie zobaczyłem wzoru/wymagań ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted October 27, 2018 V.I.P Share Posted October 27, 2018 Jestem na nie. -Bardzo rzadko Cie widuje - Interpunkcja lezy - rzadko kiedy sie odzywasz na mikro - podanie -konto na forum pod podanie -zerowa aktywnosc na forum +/- gt +wiek Imo popraw aktywnosc na serwerze, zacznij byc komunikatywny, zacznij brac udzial w zyciu forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubeN Posted October 28, 2018 V.I.P Share Posted October 28, 2018 Żarty? Na NIE -GT -aktywność na forum -konto pod podanie -brak SM -rozpoznawalny po 12h gry? -ani trochę cię nie kojarzę Jedynym plusem jest wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVE GraBeK Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 Na Nie +/-wiek -gt -aktywność na forum -konto pod podanie -podanie napisana z kolana -popraw aktywność na mikrofonie -brak SM Link to comment Share on other sites More sharing options...
czesio Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 Podanie odrzucam. Popraw staż, aktywność na serwerze jak i na forum. Zachęć nas czymś do głosowania na twoją kandydaturę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czesio Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Administrator MLK. Posted October 13 Donor Vice Administrator Share Posted October 13 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts