Madafaker Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Twój nick: Madafaker Nick admina banującego: VeqData/Mapa: Nie wiem jaka mapa 28.12.2014 14:28IP/SteamID: STEAM_0:0:1308795046Serwer (mod): COD MOD 801LVLOpis sytuacji: Ja wbijam na serwer i David pisze mi, że grałem pół godz. temu i dostalem bana za wh. Ja wtf, bo dzsiaj dopiero wbiłem. Nie rozumiem. Dzisiaj o 14:28 nie grałem.Wycinek z konsoli: No nie mam wycinka z konsoli. Wbiłem bez problemu.
Koczan Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=11459 Tutaj jest link do amxbans. Nie wiem czy masz zmienne IP czy nie oraz czy grasz tylko steam. Najlepiej by było gdyby ktoś kto cie często na serwerze widzi i niech wypowie się Veq, wtedy ogarniemy tą sprawę na spokojnie.
Madafaker Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Ja często ściągam nowy ns bo mam lagi na niektorych a na steam gram żadko, bo nie wiedzialem czemu mam lagi a sie okazalo że synchronizację miałęm włączoną ;p Wypowiedzieć się moze Veq, Tomek David NismO Jezeli ta sprawa sie wyjaśni nie chce, żeby Veq poniósł konsekwencje jak jest w regulaminie. Dał bana podszywce. To nawet lepiej.
Veq Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Ja powiem tak moim zdaniem to byl prawdziwy madafaki bo patrzylem na niego.Gral jak zwykle na swojej klasie i pisal ze mna oraz innymi graczami.Dopiero gdy juz dostal teraz bana to pierwszy raz go widze na steam na naszym serwerze. Mam takze demko gdzie byl spalony z wh :) Tu macie linka: http://www75.zippyshare.com/v/45468562/file.html Nie trzeba nawet rozpisywac bo to demko jest krotkie :)
NismO Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Ja mogę się wypowiedzieć bo dużo razy grałem z madafakerem i nigdy nie czitował (przy najmniej przy mnie ). Jest to uczciwy gracz. Ja kilka dni temu także miałem podszywkę , więc zakupiłem vipa na hasło bo zapewne zaraz i ja bym dostał bana za czitowanie. Co do tej sytuacji to nie mogę stwierdzić czy to był prawdziwy madafaker czy też nie .
Madafaker Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Nie mogę zaprzeczyć że to demko to nie było wh, bo było, ale to nie ja grałem . Amen.
Neeq Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Wczoraj dostałeś perma za cheaty, bo faktycznie na ns je miałeś. A dzisiaj widzę a ty na steamie, Nie wiedziałem czy to ty czy po prostu ktoś ma ten sam nick.
Madafaker Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Neeq ty cały czas piszesz do Veq na u@ że ktoś ma czity ;) Rzadko i krótko grasz na serwie, więc nie wypowiadaj się, bo to i tak nie ma sensu. Ja nie czitowałem, nie czituje i nie będę czitował. Podtrzymuje, że to nie ja grałęm na demku ;)
D@V!D Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Ja potwierdzam wypowiedź NismO i jestem za odbanowaniam Madafaker
Koczan Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Neeq ty cały czas piszesz do Veq na u@ że ktoś ma czity ;) Rzadko i krótko grasz na serwie, więc nie wypowiadaj się, bo to i tak nie ma sensu. Ja nie czitowałem, nie czituje i nie będę czitował. Podtrzymuje, że to nie ja grałęm na demku ;) Każdy ma prawo do wypowiedzi ;) A co do twojej sprawy. Masz steam a grasz na ns? Sprawdzałeś fps okej. Ale po co na nim grałeś.
.:Tomek:. Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 To może teraz ja się wypowiem. Powiem tak Madafaker to spoko ziomek i często z nim gram w cs. Odkąd gram na serwerze CodMod 801lvl nie widziałem ani razu żeby ten użytkownik używał Wspomagaczy , Jak ja go widzę to gra tylko na klasie Krasnolud i Terminatorze. Jestem za tym żeby gracz dostał UB.
Madafaker Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Cs na steamie mi lagował, jak zresztą wspominałem. Dopiero od kuzyna dowiedziałem się, że mam włączoną synchronizację pionową ;)
Drake Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 To może teraz ja się wypowiem. Powiem tak Madafaker to spoko ziomek i często z nim gram w cs. Odkąd gram na serwerze CodMod 801lvl nie widziałem ani razu żeby ten użytkownik używał Wspomagaczy , Jak ja go widzę to gra tylko na klasie Krasnolud i Terminatorze. Jestem za tym żeby gracz dostał UB. Zgadzam się znim, znam Madafakera i wiem że nie czituje i nie będzie czitował. Uważam że powinien dostać UB bo słabo mi sie bez niego gra.
Madafaker Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Czy ten temat może zostać rozstrzygnięty? Nominowani się wypowiedzieli. Wyjaśniłem wszystko :)
Recommended Posts