Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick: Madafaker 

Nick admina banującego: Veq
Data/Mapa: Nie wiem jaka mapa 28.12.2014 14:28
IP/SteamID: 
STEAM_0:0:1308795046
Serwer (mod): COD MOD 801LVL
Opis sytuacji: Ja wbijam na serwer i David pisze mi, że grałem pół godz. temu i dostalem bana za wh. Ja wtf, bo dzsiaj dopiero wbiłem. Nie rozumiem. Dzisiaj o 14:28 nie grałem.
Wycinek z konsoli: No nie mam wycinka z konsoli. Wbiłem bez problemu.

Posted

Ja często ściągam nowy ns bo mam lagi na niektorych a na steam gram żadko, bo nie wiedzialem czemu mam lagi a sie okazalo że synchronizację miałęm włączoną ;p Wypowiedzieć się moze Veq, Tomek David NismO

Jezeli ta sprawa sie wyjaśni nie chce, żeby Veq poniósł konsekwencje jak jest w regulaminie. Dał bana podszywce. To nawet lepiej.

Posted

Ja powiem tak moim zdaniem to byl prawdziwy madafaki bo patrzylem na niego.Gral jak zwykle na swojej klasie i pisal ze mna oraz innymi graczami.Dopiero gdy juz dostal teraz bana to pierwszy raz go widze na steam na naszym serwerze.

Mam takze demko gdzie byl spalony z wh :) Tu macie linka: http://www75.zippyshare.com/v/45468562/file.html

Nie trzeba nawet rozpisywac bo to demko jest krotkie :)

Posted

Ja mogę się wypowiedzieć bo dużo razy grałem z madafakerem i nigdy nie czitował (przy najmniej przy mnie ). Jest to uczciwy gracz. Ja kilka dni temu także miałem podszywkę , więc zakupiłem vipa na hasło bo zapewne zaraz i ja bym dostał bana za czitowanie. Co do tej sytuacji to nie mogę stwierdzić czy to był prawdziwy madafaker czy też nie .

Posted

Wczoraj dostałeś perma za cheaty, bo faktycznie na ns je miałeś. A dzisiaj widzę a ty na steamie, Nie wiedziałem czy to ty czy po prostu ktoś ma ten sam nick.

Posted

Neeq ty cały czas piszesz do Veq na u@ że ktoś ma czity ;) Rzadko i krótko grasz na serwie, więc nie wypowiadaj się, bo to i tak nie ma sensu. Ja nie czitowałem, nie czituje i nie będę czitował. Podtrzymuje, że to nie ja grałęm na demku ;)

Posted

Neeq ty cały czas piszesz do Veq na u@ że ktoś ma czity ;) Rzadko i krótko grasz na serwie, więc nie wypowiadaj się, bo to i tak nie ma sensu. Ja nie czitowałem, nie czituje i nie będę czitował. Podtrzymuje, że to nie ja grałęm na demku ;)

Każdy ma prawo do wypowiedzi ;)

A co do twojej sprawy. Masz steam a grasz na ns? Sprawdzałeś fps okej. Ale po co na nim grałeś.

Posted

To może teraz ja się wypowiem. Powiem tak Madafaker to spoko ziomek i często z nim gram w cs. Odkąd gram na serwerze CodMod 801lvl nie widziałem ani razu żeby ten użytkownik używał Wspomagaczy , Jak ja go widzę to gra tylko na klasie Krasnolud i Terminatorze.

Jestem za tym żeby gracz dostał UB.

Posted

Cs na steamie mi lagował, jak zresztą wspominałem. Dopiero od kuzyna dowiedziałem się, że mam włączoną synchronizację pionową ;)

Posted

To może teraz ja się wypowiem. Powiem tak Madafaker to spoko ziomek i często z nim gram w cs. Odkąd gram na serwerze CodMod 801lvl nie widziałem ani razu żeby ten użytkownik używał Wspomagaczy , Jak ja go widzę to gra tylko na klasie Krasnolud i Terminatorze.

Jestem za tym żeby gracz dostał UB.

Zgadzam się znim, znam Madafakera i wiem że nie czituje i nie będzie czitował. Uważam że powinien dostać UB bo słabo mi sie bez niego gra. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.