Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
agent

Skarga na Blondassa

Recommended Posts

Nick oskarżyciela: aGENt

Nick oskarżonego: Blondass

* IP lub SID oskarżonego: 83.28.75.148

Przebieg sytuacji: Jest cheater na serwie, lata przez 10 minut, nikt z tym nic nie robi, później wbija blondass i próbuje coś zdziałać, a on i tak wbija, pytam czy nie potrafi dać bana na cfg? (screeny poniżej) i później pisze na @@ że już czysto jak go zbanował, lecz znów wbił więc napisałem "Masz te swoje czysto kurwa..." Po czym poleciał ban na 30minut.

Po 1. Blondass przeczytaj regulamin, bo jest w nim jasno napisane że można przeklinać lecz nie można obrażać graczy, to nie była obraza także ban za nic. Zróbcie coś z nim

Dowody: http://zapodaj.net/7e55a0c20f375.jpg.html

Wycinek bana z konsoli:

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Reason: 'Ochlon, przestan przeklinac!'
[AMXBans] Duration: '30 minutes'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:598764372'
[AMXBans] Your IP: '213.199.214.226'
[AMXBans] =======================================

• Like 1

Chyba sobie kpisz człowieku, fakt, czasem przeklinałem przez tego  TYPA CO 10 MINUT GRAL NA AIM SH WH a admini (2 na spect) nic z tym nie robiło. Kogo by to nie zdenerwowało? Co 2 osoba przeklinała, czemu akurat mnie zbanowałeś? :)

Skarga i tak niesłuszna, podaj mi podpunkt z regulaminu że zakaz przeklinania :)

3. Zakaz obrażania innych graczy oraz administracji.

4. Na serwerze można przeklinać lecz staramy zachować kulturę.

Skoro nadmiernie przeklinałeś, to złamałeś regulamin. Owszem można przeklinać "lecz staramy zachować kulturę." Więc jeśli blondass Cie zbanował bo zbyt często przeklinałeś, to ban jak najbardziej słuszny.

Link do dema:

http://hltv.1shot1kill.eu/srv22621/Katownia-1412281239-de_dust2.dem.zip

Prosze mi pokazać w którym momencie tak ostro przeklinałem!! :)

Sprawdziłem demko i osobiście znalazłem tylko jak 2x przeklnąłem (1raz już widać na dowodach) a 2 raz to jak napisałem "A te lamusy grają z nim zamiast wejść na specta kurwa mac"

:) To chyba nie jest takie ostre przeklinanie, o ile się nie mylę. Ale z resztą... Pozwól by H@ to sprawdził :)

Sobie sprawdźcie jeszcze jaka była wtedy akcja na serwerze :)

Ja bluznie duzo i banem przez bloondasa bylem ostrzegany,a agentowi dobrze gra szla,a mial swoje zdanie na ten temat(tez mnie to wkurwialo jak aim co chwile wchodzi i bloondas se z nim rady nie daje ) tylko nam ten aim staty psuł,a bloondas mogles agenta upomniec a nie walisz bana bo ma swoja racje,masz zly dzien nie wyrzywaj sie na graczach,a co do bluznienia kiepska wymowka gdyz agent w ogole praktycznie nie przeklina ,chyba ze sie wkurzyl ale ciebie nie obrazal w zbyt obrazliwy sposob,w ogole kto daje takiej osobie odpowiedzialnosc admina ?

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.