agent Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Nick oskarżyciela: aGENt Nick oskarżonego: Blondass * IP lub SID oskarżonego: 83.28.75.148 Przebieg sytuacji: Jest cheater na serwie, lata przez 10 minut, nikt z tym nic nie robi, później wbija blondass i próbuje coś zdziałać, a on i tak wbija, pytam czy nie potrafi dać bana na cfg? (screeny poniżej) i później pisze na @@ że już czysto jak go zbanował, lecz znów wbił więc napisałem "Masz te swoje czysto kurwa..." Po czym poleciał ban na 30minut. Po 1. Blondass przeczytaj regulamin, bo jest w nim jasno napisane że można przeklinać lecz nie można obrażać graczy, to nie była obraza także ban za nic. Zróbcie coś z nim Dowody: http://zapodaj.net/7e55a0c20f375.jpg.html Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu[AMXBans] Reason: 'Ochlon, przestan przeklinac!'[AMXBans] Duration: '30 minutes'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:598764372'[AMXBans] Your IP: '213.199.214.226'[AMXBans] ======================================= 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
agent Posted December 28, 2014 Author Share Posted December 28, 2014 Chyba sobie kpisz człowieku, fakt, czasem przeklinałem przez tego TYPA CO 10 MINUT GRAL NA AIM SH WH a admini (2 na spect) nic z tym nie robiło. Kogo by to nie zdenerwowało? Co 2 osoba przeklinała, czemu akurat mnie zbanowałeś? :) Skarga i tak niesłuszna, podaj mi podpunkt z regulaminu że zakaz przeklinania :) 3. Zakaz obrażania innych graczy oraz administracji. 4. Na serwerze można przeklinać lecz staramy zachować kulturę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agent Posted December 28, 2014 Author Share Posted December 28, 2014 Daj demko adminku z dowodem że cały czas przeklinałem. nie masz? Szkooooda :( Skarga słuszna, czekam aż reszta się wypowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnSlayer Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Skoro nadmiernie przeklinałeś, to złamałeś regulamin. Owszem można przeklinać "lecz staramy zachować kulturę." Więc jeśli blondass Cie zbanował bo zbyt często przeklinałeś, to ban jak najbardziej słuszny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agent Posted December 28, 2014 Author Share Posted December 28, 2014 Niech da dowód że przeklinałem często, a nie puste słowa... Można demko sprawdzić :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
agent Posted December 28, 2014 Author Share Posted December 28, 2014 Hahhah może dasz się innym wypowiedzieć (także graczom którzy byli wtedy) ?? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
agent Posted December 28, 2014 Author Share Posted December 28, 2014 Link do dema: http://hltv.1shot1kill.eu/srv22621/Katownia-1412281239-de_dust2.dem.zip Prosze mi pokazać w którym momencie tak ostro przeklinałem!! :) Sprawdziłem demko i osobiście znalazłem tylko jak 2x przeklnąłem (1raz już widać na dowodach) a 2 raz to jak napisałem "A te lamusy grają z nim zamiast wejść na specta kurwa mac" :) To chyba nie jest takie ostre przeklinanie, o ile się nie mylę. Ale z resztą... Pozwól by H@ to sprawdził :) Sobie sprawdźcie jeszcze jaka była wtedy akcja na serwerze :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
agent Posted December 28, 2014 Author Share Posted December 28, 2014 Przeklinać można ale trzeba zachować kulture, tutaj umiar był, 2 słowa to nie taka wielka krzywda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gibekson Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Ja bluznie duzo i banem przez bloondasa bylem ostrzegany,a agentowi dobrze gra szla,a mial swoje zdanie na ten temat(tez mnie to wkurwialo jak aim co chwile wchodzi i bloondas se z nim rady nie daje ) tylko nam ten aim staty psuł,a bloondas mogles agenta upomniec a nie walisz bana bo ma swoja racje,masz zly dzien nie wyrzywaj sie na graczach,a co do bluznienia kiepska wymowka gdyz agent w ogole praktycznie nie przeklina ,chyba ze sie wkurzyl ale ciebie nie obrazal w zbyt obrazliwy sposob,w ogole kto daje takiej osobie odpowiedzialnosc admina ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
agent Posted December 28, 2014 Author Share Posted December 28, 2014 Ojeeejciu :( na pewno ich zabolalo :( szkoda że nikt się nie skarżył po za Tobą :( czekam na wypowiedź kogoś z wyższa ranga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herszt Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Według mnie Bana dostałeś słusznie Nie tylko z obraze graczy ale także Admina . więc nie miej pretensji że zostałeś ukarany ;)byłem przy tym i Admin dał bana słusznie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agent Posted December 28, 2014 Author Share Posted December 28, 2014 Jest demo także proszę pokazać kiedy obrazilem admina, a ta "obraza" graczy to nawet nie obraza :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts