lukasz4444 Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Nick:lukasz4444 Imię:Łukasz Wiek:13 Staż na serwerze:okolo 10 godz Doświadczenie:Gram w Counter-strike okolo 2 lat Znajomość AMX [0/8]:5 Czy byłeś / byłaś już adminem?:Tak Dlaczego Ty?:Ponieważ zawsze gdy wejde rano na serwer jest przeważnie okolo 3-4 cheatarów i gracy wychodzą bo sie grać nieda, a administracji zależy chyba na popularności jestem często na serwerze daje czasami przydład starszym graczom zachowuje się odpowiednio jestem jedynym z najmlodszych graczy i nie najgorszych :) na Bf2 juz wogóle nie widac adminów dlatego skladam po raz 3Prosze o 2 szanse bo wiem że administracja jest starsza wiec maja wiecej na głowie a ja umiem sie zachować wieć wedłóg mnie nadał bym sie na admina chociaz na okres próbnydziekuje za zainteresowanie sie Kontakt: skype,GG,TS3,FORUM STEAM:Posiadam Akceptujesz regulamin admina?:TAK Akceptujesz regulamin serwera?:TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 ................................ tylko jedno słowo może wyrazić moją opinię co do twoich podań -> "PRZESTAŃ" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soso aka drag Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Odpuść sobie te starania, błagam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts