lukasz4444 Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Nick:lukasz4444 Imię:Łukasz Wiek:13 Staż na serwerze:okolo 10 godz Doświadczenie:Gram w Counter-strike okolo 2 lat Znajomość AMX [0/8]:5 Czy byłeś / byłaś już adminem?:Tak Dlaczego Ty?:Ponieważ zawsze gdy wejde rano na serwer jest przeważnie okolo 3-4 cheatarów i gracy wychodzą bo sie grać nieda, a administracji zależy chyba na popularności jestem często na serwerze daje czasami przydład starszym graczom zachowuje się odpowiednio jestem jedynym z najmlodszych graczy i nie najgorszych :) na Bf2 juz wogóle nie widac adminów dlatego skladam po raz 3Prosze o 2 szanse bo wiem że administracja jest starsza wiec maja wiecej na głowie a ja umiem sie zachować wieć wedłóg mnie nadał bym sie na admina chociaz na okres próbnydziekuje za zainteresowanie sie Kontakt: skype,GG,TS3,FORUM STEAM:Posiadam Akceptujesz regulamin admina?:TAK Akceptujesz regulamin serwera?:TAK
Kaśka Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 ................................ tylko jedno słowo może wyrazić moją opinię co do twoich podań -> "PRZESTAŃ" 1
Recommended Posts