Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Siema, proponuje wprowadzenie na serwer rund one tap. Wygladało by to tak, że na starcie dostajemy 1 nabój, który po wystrzeleniu znika, następny pojawia sie załóżmy po 1 sekundzie.

Albo po prostu mamy 1 nabój w magazynku, 90 w zapasie, lecz do magazynku możemy zaladowac tylko 1 nabój, czyli 1 strzał i przeładowanie.

Zapraszam do wypowiedzi ;)

• Lubię to! 1
  • Bywalec
Opublikowano

W sumie to jest to ciekawe, bo osobiście prawie zawsze próbuje strzelać 1 tapy, tylko, że czas oczekiwanie i przeladowywanie, było by dosyć upierdliwie, lubię grać pestkujac, ale wolę też gdy ktoś inny może strzelać z fullauto, powoduje to w pewnym stopniu trudności i wyzwanie :D ale czemu nie, ten tryb mógłby być wprowadzony 

Opublikowano

Jestem za, bardzo ciekawa propozycja. Na pewno będzie to coś innego.

• Zasłużony
Opublikowano
47 minut temu, ola7258 napisał:

To może lepiej wgl OnlyHead postawić? Też mógłby się sprawdzić :)

OnlyHead juz jest :D

Opublikowano

Jestem na tak!

Ten pomysł jest tak świetny że aż go sobie zapisze! Z niczym podobnym się nigdy nie spotkałem, ta innowacja odmieni nam życie, arena zacznie być pełna 24/7. Chyba trzeba bedzie zwiększyć ilość slotów

Brawa dla pomysłodawcy, krata wódki to za mało za taką innowacyjną zmianę. Proponuje awans dla autora!

• Uwielbiam 1
Opublikowano

To tak, na ten moment są rundy OnlyHS które działają bez jakich problemów, ale i tak za dużo ludzi tego nie wybiera więc "podejrzewam", że podobnie by było z tymi rundami.

Link do potwierdzonej propozycji na rundy OnlyHS -

Tutaj łapcie screena, że jest to dodane, żeby nie było, że nie działa lub coś :)

730_screenshots_20180920164111_1.jpg.293731b85437dfdc602dcc38d6089b9d.jpg

Do tego był by potrzebny osobny plugin, a niestety ja nie znalazłem jedynie co się dowiedziałem to, że jest to autorski plugin więc trzeba by było do kogoś napisać i się dogadać.

Jeśli takie coś się nadarzy to od razu poinformujemy was u takim czymś na forum jak i na serwerze :)

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 5 lat później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.