Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: DeeS

Nick admina banującego: jakiś tam Jokeshy

Data/Mapa: 04.09 niepamiętam.

SteamID: STEAM_1:1:113198062

Serwer (mod):   Arenki                     

Opis sytuacji: No czekam se na znajomych, postanowiłem wpaść na arenki postrzelać coś, pozabijałem pare osób, latam z celownikiem od lewej do prawej i banik, no nieźle. Nie zależy mi no ale, może jeszcze kiedyś bym odwiedził :) gra na pamięc, shooting in the dark

Wycinek z konsoli: Nie mam bo dałem 'quit :v 

SOURCEBANS

Opublikowano

Chętnie bym obejrzał, co mu się tak spodobało, że postanowił mnie zbanować, chyba to, że dostał w głowę.. no ale nie wiem. Nie mogę obejrzeć, bo gdy wpisuje playdemo i nazwe, to ładuję się i wywala do menu. Czekam =) 

Opublikowano

Rozpisuje demko numer 2 podesłane przez @ Skiper

Time 03:42 - Po pierwsze, raczej to nie było naturalne namierzanie na głowę przed rozpoczeciem rundy, a po drugie pewne wychylenie odrazu na niego (grając na tej mapie z doświadczenia wiem, że 90% ludzi wychyla sie na lewo)

W następnej rundzie na tej samej pozycji zaczałeś runde ( Time 04:02 ) nie ruszając nawet celownikiem, ani nie spojrzałeś w prawo, bo odrazu wiedziałeś, że przeciwnik znajduje sie na lewo na dodatek ten skok, żeby przeciwnik nie trafił. Polecam porównać obie rundy :) Jedna po drugiej.

Time 06:00 - za szybki strzał jednak nie udany, bo brak skilla ( Polecam także obejrzeć tą runde do końca ;) )

Time 06:35 - Dobre info i za szybki strzał. Myślisz, że na wh jak zobaczysz kolorowy obwód gracza na wh to możesz juz strzelać, sorry, ale ogladając pożniej demo to widać, że jednak coś masz :)

Więcej się nie będę rozpisywał, bo nie mam zamiaru tracić czasu na hackera, choć i tak już go troche zmarnowałem.

Dla ciekawostki moge dodać to(komentarze): https://tinypic.pl/2tjbdr1in3sr

PS. Nie rozumiem ludzi, którzy dostają bana za haxy, dobrze o tym wiedzą, ale nadal udają niewiniątka i sie odwołują :D Co tam w sumie, próbować nic nie zaszkodzi @ Kartoffel nie ? :D

Opublikowano

Jakim trzeba być człowiekiem, żeby robić SS'a moich komentarzy na profilu i sugerować się, że jestem cziterem... Toż to jest bardziej żałośne niż kiedykolwiek. Ja bardzo się cieszę, że lubie tak komentują, nawet ich nie usuwam bo zbieram takie zamiast +rep. Gram 4fun, bo osiągnąłem w tej grze już wszystko nawet ek warty 2k$ i nie płaczę. Rozumiem, że porobiłem jakieś głupie akcje.. no ale po 2 akcjach od razu oceniać, że jestem cheaterem? I po zatym jakim trzeba być mózgiem, żeby uzywać cheatów na serwerach publicznych, a zwłaszcza ARENY? Nie mam 15 lat, żeby się bawić jak jakieś dziecko i streamować na YT jak cheatuje. I jakieś pomówienia, że namierzanie na głowę... KURWA... Ty nigdy nie ruszałeś sobie myszką i nigdy jak oglądałeś demko to nie namierzałes na kogoś przez ścianę, oczywiście jak grałeś to o tym nie wiedziałeś a na demku z Widzeniem postaci.. ups. Nie wiem jakimi kryteriami się kierujesz, no ale oceniać cheatera po 2-4 śmiesznych akcjach, trwających 2minuty bo to Areny banować ludzi.. No ja nigdy nie oceniałem kogoś po 3 akcjach, tylko obserwowałem dłuższy czas. A Ty dostałeś w głowę na 1 arenie i poszedłeś mnie obserwować a po 2 minutach ban.. Rozumiem, że jak ktoś cheatuje w chuj to nie trzeba się zastanawiać 10minut zanim się zbanuję gdy ewidentnie to widać, ale banowanie przez pierwsze myśli, o cheater bo zabija jest denne i nie na poziomie dobrej administracji. Co zrobicie wasza sprawa, mam wiele ludzi, którzy mogliby się za mną stawić, bo mnie znają i wiedzą jak gram. Lata nauki i techniki, no ale kto może o tym wiedzieć gdy myśli, że jest bogiem gry bo robi 15killi na MM'ie :v  Oczywiście nie z tej sieci, bo zagrałem tu pierwszy raz. Rzadko gram na publikach, jedynie gdy nie mam czasu to czasem na jakąś arenkę wbije. No nic, czekam na jakąś tam decyzję, chyba, że już została podjęta przez jokeshyy. Jakieś tam krótkie moje zdanie znacie, napisane na szybko więc może być troche mix ;) GL&HF.

#Edit:

AHHH. Dla ciekawostki... Polecam sprawdzić od kiedy są pierwsze komentarze i jak długo nadal gram.. Gdybym był cheaterem robiącym po 30-40 killi na MM'ie już dawno miałbym vaca albo OV.. No ale nikt o tym nie pomyśli bo PO CO. PRZECIEŻ KOMENTARZE "EZ WALLHACK I CHEAT" TO ZNACZY, ŻE TEN KTOŚ CHEATUJE. :cry:

Opublikowano

Opisałem 4 akcje, ponieważ nie mam zamiaru tracić czasu na haxa tak napisałem. Tych akcji jest więcej, a ponadto zbyt wiele, żeby ta gra wyglądała jeszcze na "naturalną" i nie sugeruje się tylko na czterech rundach, a całym demkiem. Pierwsze zdanie ( jak połowa twojej wypowiedzi, która nie jest istotna w twoim odwołaniu) jest w ogóle bez sensu i nie jest żadnym argumentem na to, aby się uwikłać z problemu.

PS. w Twoich komentarzach nie piszą ogólnie, że jesteś hackerem, haxem, masz aima itp itd.... Każdy się odwołuje jednoznacznie "WH" "WH" i jeszcze raz "WH" , każdy piszę tylko o jednej rzeczy i tak samo ja Cię o to podejrzewam.

Odemnie wszystko, oddaje głos UNBANTEAM :)

Opublikowano
2 minuty temu, jokeshyy napisał:

Opisałem 4 akcje, ponieważ nie mam zamiaru tracić czasu na haxa tak napisałem. Tych akcji jest więcej, a ponadto zbyt wiele, żeby ta gra wyglądała jeszcze na "naturalną" i nie sugeruje się tylko na czterech rundach, a całym demkiem. Pierwsze zdanie ( jak połowa twojej wypowiedzi, która nie jest istotna w twoim odwołaniu) jest w ogóle bez sensu i nie jest żadnym argumentem na to, aby się uwikłać z problemu.

Po prostu oceniłem twoje sugerowanie się komentarzami.. Kto tak robi? XD Poza tym.. chcesz zagrać MM'a i zobaczyć jak gram? Bo ocenianie po arenie czyjegoś skilla, umiejętności albo ocenianie po 5minutach gry czy jest się cheaterem..  Zapraszam, akurat idę grać z chłopami, chętnie zrobie Ci miejsce ;) STEAM < możesz dodać =)
Na dodatku mówisz, że z własnego doświadczenia wiesz, że większość gdzieś tam wychyla się na prawo a nie na lewo.. A może ja mam inne doświadczenie i umiejętności? XD Pakowanie wszysktich nubków do jednego wora :v Posiedziałem troszkę na forum, spoko ludzie się wydają, zainteresowałem się, no ale jak chcecie mnie zbanować(wiem, już jestem zbanowany) to wasza decyzja. 

Opublikowano

Więc tak nie będę tutaj podawał rozpiski demka bo wyglądałoby niemalże tak samo jak rozpiska @ jokeshyy.Masz bardzo dobre infa od boga gdzie jest przeciwnik, w niektórych rundach w ogóle nie sprawdzasz innych pozycji tylko od razu wcelowywujesz się tam gdzie jest przeciwnik. Próbujesz nieudolnie kryć się z "WH" sprawdzając "niby" inne miejscówki, beatujesz przeciwnika widząc go przez ścianę, który jest wcelowany w ciebie z awp'y i te świetne dwie ostatnie rundy, w którym dla ciebie rzekomo normalnym odruchem naturalnym jest celowanie w przeciwnika przez ścianę i wyczekiwanie aż przestanie się w ciebie wcelowywać,lub ten fajny szybki strzał w ostatniej rundzie chyba zielony obwód na "WH" cię zmylił i oddałeś za szybki strzał.No coś pięknego to na pewno nie przypadek timingowy.

Ban Zostaję!

• Lubię to! 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.