Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie!

Przychodzę dzisiaj do Was z propozycją stworzenia na serwerze "klanów". Takie oto klany mogły by zwiększyć rywalizację na serwerze i urozmaicić grę. Po ulepszeniu klanów członkowie owego klanu dostawali by więcej XP, zadawali więcej obrażeń (oczywiście dmg niewielkie) i wiele wiele innych. Wreszcie monety by nabrały sensu niż tylko zakup perków. Liczę, że rozmyślicie tą propozycje i postanowicie wgrać coś takiego :)

Pozdrawiam

JustynKa :O

Opublikowano

Jestem na Tak

+przyciągnęło  by to pewnie więcej osób na server

+wzmocniło wole rywalizacji

+nowi gracze jak by dołączali do klanów bo by mieli szybciej wyższe lvl i co za tym idzie lepiej by im sie grało

Z mojej strony to na tyle

Opublikowano

Pomysł nie najgorszy aczkolwiek czy to by miało aż taki duży wpływ na serwer to nie wiem, bo są stali gracze, którzy się już znają i jakby zrobili sobie taki klan to nie wypuścili by nikogo do niego i zaczęły by się robić grupki na serwie, kwestia do przemyślenia.

Opublikowano

O, to ta dżasta co się pod prawdziwą Justynkę podszywa ;_;

W sumie, to nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony coś nowego, a z drugiej, to tylko zapychanie serwera, bo aż tak to na niego nie wpłynie.

Opublikowano
3 minuty temu, Lizcon napisał:

O, to ta dżasta co się pod prawdziwą Justynkę podszywa ;_;

W sumie, to nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony coś nowego, a z drugiej, to tylko zapychanie serwera, bo aż tak to na niego nie wpłynie.

Pod kogo się podszywam? :D

Na serwerze liczy się tylko wbijanie levela na danej klasy. Gdyby weszły klany to gra stała by się ciekawsza a to przyciągnęło by więcej osób :)

Opublikowano

Jak dla mnie na tym codzie nie ma po co grac, klasy są do poprawy jak i perki, które dają za dużą przewagę, takie klany mogłyby nieznacznie zmienić styl rozgrywki, urozmaicić trochę ją, na razie jak dla mnie bezsensowne jest granie na serwerze ;v

Jestem na TAK o ile będzie możliwe wprowadzenie klanów.

Opublikowano
28 minut temu, Szczepansky napisał:

Klany zawsze spoko ale było już wiele propozycji dotyczących wprowadzenia klanów i jak widać nic z tego nie wyszło

Może ze względy na silnik? Z tego co słyszałem połowa rzeczy które były dodawane crashowały serwer itd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.