Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, cześć i czołem :)

Widzę dział na forum związany z większą częścią mojego życia, a mianowicie grą Metin2, więc to koniecznie abym tutaj zaglądnął :)

Już niedługo będzie startował Vesteris s2 (typowy hardzik), więc zgłaszam się do Was z pytaniem czy byłyby jakieś osoby chętne do wspólnego pogrania? Nie mam zamiaru wbijać topki, ale zagrać dla zabawy i zabicia czasu nie zaszkodzi :serduszko: 

Z góry pozdrawiam i miłego i wgl :serduszko:

Opublikowano

ja bede startowal w topke, gildie juz nawet mam zalatwiona, jak chcesz przyjebac kilka setek w itemshopa to pisz pw ;v

Opublikowano

Chętnie bym zagrał, lecz bez ładowania realnych pieniędzy w Itemshopa :/ Niestety moja sytuacja finansowa nie jest za ciekawa, więc jeżeli chodzi o grę to mógłbym być bardziej jakimś pomocnikiem do dropienia, jeżeli chodzi o jakieś miejsce do rozmów podczas gry to zostaje mi aktualnie discord. Z resztą zobaczymy jak się wszystko rozwinie :default_cool:

Opublikowano
1 godzinę temu, Abivero napisał:

Chętnie bym zagrał, lecz bez ładowania realnych pieniędzy w Itemshopa :/ Niestety moja sytuacja finansowa nie jest za ciekawa, więc jeżeli chodzi o grę to mógłbym być bardziej jakimś pomocnikiem do dropienia, jeżeli chodzi o jakieś miejsce do rozmów podczas gry to zostaje mi aktualnie discord. Z resztą zobaczymy jak się wszystko rozwinie :default_cool:

My chcemy lecieć w topkę, nie być jakimiś dropami :P

Jakbyś miał też taki zamiar, to śmiało pisz :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.