Madafaker Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Czy moglibyscie szanowna Administracjo zakazać używania perku "Palące rękawiczki" na Gogusu, ponieważ ma on 1/1 z HE a perk "Palące rękawiczki" daje co 5 sek. HE. Jeśli admin dowiedzialby się, że ktoś na Gugusu używał perku "Palące rękawiczki" podczas nieobecności Adminów, to dostaje on bana na 1 dzień :) Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji ;) Pozdrawiam Madafaker ;3
.:Tomek:. Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Z szanowaniem jestem na NIE. Każdy może sobie wylosować ten perk a blokada jakiego kol wiek perku będzie nie sprawiedliwa wobec innych graczy.
KACU Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Z szanowaniem jestem na NIE. Każdy może sobie wylosować ten perk a blokada jakiego kol wiek perku będzie nie sprawiedliwa wobec innych graczy. Również się z tym nie zgadzam, nie.
Veq Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Jestem za bo wtedy nie ma gry jak gracz jakis dorwie sie do tego perku :)
Madafaker Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Pozostaje decyzja Astrala i benusa :)
Recommended Posts