Madafaker Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Czy moglibyscie szanowna Administracjo zakazać używania perku "Palące rękawiczki" na Gogusu, ponieważ ma on 1/1 z HE a perk "Palące rękawiczki" daje co 5 sek. HE. Jeśli admin dowiedzialby się, że ktoś na Gugusu używał perku "Palące rękawiczki" podczas nieobecności Adminów, to dostaje on bana na 1 dzień :) Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji ;) Pozdrawiam Madafaker ;3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Z szanowaniem jestem na NIE. Każdy może sobie wylosować ten perk a blokada jakiego kol wiek perku będzie nie sprawiedliwa wobec innych graczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Z szanowaniem jestem na NIE. Każdy może sobie wylosować ten perk a blokada jakiego kol wiek perku będzie nie sprawiedliwa wobec innych graczy. Również się z tym nie zgadzam, nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Jestem za bo wtedy nie ma gry jak gracz jakis dorwie sie do tego perku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madafaker Posted December 27, 2014 Author Share Posted December 27, 2014 Pozostaje decyzja Astrala i benusa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts