Skocz do zawartości
KATUJEMY AIM CUP #1 [SEZON 1] ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Nadzieja dla Przemka ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, swoimi słowami postaram się wam opisać jak łatwo i szybko rozpisać demko w CS:GO.

Nie znalazłem takiego poradnika na forum, jeśli już jest prosiłbym o usunięcie mojego :default_biggrin:
Krok 1 - Pobieramy demko z GOTV

Krok 2 - pobrany plik (auto)  przenosimy do:
Biblioteka>Gry>CS:GO>Właściwości>Pliki lokalne>przeglądaj pliki lokalne>csgo

Krok 3 - Wchodzimy w cs'a i w konsole wpisujemy: demoui następnie load i wybieramy nazwę dema (auto...)
Później rozpisujemy demko ( podajemy czasówki, w których gracz jest podejrzany) 

Poradnik jest w 100% mój, nie widziałem na tym forum więc dodałem, tak jak wspomniałem - zawsze może trafić do kosza. Zajęło mi to 5 minut. Pozdrawiam ;D 

• Lubię to! 5
  • Wow 1
Opublikowano

Poradnik powinien się nazywać "Jak otworzyć demko.." 

Co z tego poradnika się dowiedziałem? Jak otworzyć demko i wiem, że muszę rozpisać demko, podać czasówki. Może coś więcej? Podałbyś przykłady czasówek?

np 1:40 wychyla wcelowany na przeciwnika

2:25 celuje modelowo, za szybko strzelił

Osoba która będzie chciała zostać adminem za dużo się nie dowie..

Warto też wspomnieć, że istnieje spowolnienie demka o np 1/2, 1/4.

Jak dla mnie poradnik pisany na "odpieprz", nie postarałeś się.

Można dodać, że istnieją programy do otwierania demek, chociażby CSGO Demos Manager, który może ułatwić trochę robotę, chociażby tym, że możemy dodać SID osoby podejrzanej i nie musimy patrzeć każdego demka po kolei czy na nim jest, program sam to sprawdzi.

Opublikowano

Napisałem w kroku 3, że trzeba podać czasówki ( każda normalna osoba by się połapała), overwatcha chyba każdy u izaka oglądał (?) i wie, że można spowalniać.. bez przesady. Wyjaśniłem najtrudniejszą rzecz, JAK W OGÓLE to demko odtworzyć.

A jak już jesteśmy w temacie - ciesz się, że nie mam demka z wczorajszego meczu na onlyawp :) ośmieszasz rangi, które posiadasz. Taka osoba nie powinna ich mieć imo, ale to pokazuje na jakims jest poziomie to forum, że takie osoby jak ty maja rangi ;DD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.