Cvvaniaczek Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Nick oskarżyciela:Cvvaniaczek Nick oskarżonego:noname IP lub SID oskarżonego:STEAM_0:0:30098637 Przebieg sytuacji:Dostałem bana od Admina noname gdyż napisałem do niego na u@ że gracz zabijał Hosty to dopiero dostał bana od admina Stalker gdy mu to powiedziałem na Ts noname był zajęty grą do tego dostałem od niego kicka z powodem "Klatkujesz" tylko dlatego bo mu się tak chciało. Ten Admin nie jest w stanie czytać na u@ innych graczy. Gdy wbiłem na serwer napisałem do niego żartobliwy napis "lamko" a on mi dał bana na 3 godziny za nic Dziękuję tyle z mojej strony chciałbym aby ten admin stracił swoja posadę i proszę o UB. Dowody: Było więcej takich sytuacji a oto jedna z nich http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=10988
Kaśka Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Pomimo tego jakże mojego pięknego konfliktu z Cvvaniaczkiem... niestety muszę się podpisać, ponieważ dla mnie admin noname to ZA PRZEPROSZENIEM nie ogar, nie wierze w to, że ma 22 lat... banuje graczy bez wchodzenia na spect, już miała wątpliwości w samym jego podaniu, no ale dla niektórych tylko wiek ma znaczenie.
KACU Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Pomimo tego jakże mojego pięknego konfliktu z Cvvaniaczkiem... niestety muszę się podpisać, ponieważ dla mnie admin noname to ZA PRZEPROSZENIEM nie ogar, nie wierze w to, że ma 22 lat... banuje graczy bez wchodzenia na spect, już miała wątpliwości w samym jego podaniu, no ale dla niektórych tylko wiek ma znaczenie. Dodaję to, że admin [noname] był na serwerze ostatnio, gdy grał aimer, a on mi napisał, że nie jest odpalony więc grałem, a gdy padłem zobaczyłem owego gracza i był odpalony ... już po tej akcji miałem wątpliwości czy nie napisać skargi na tego admina. Przy wszystkim był Extazer, również jestem za tym, aby noname stracił admina.
Recommended Posts