Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Cvvaniaczek

Skarga na admina noname

Recommended Posts

Nick oskarżyciela:Cvvaniaczek

Nick oskarżonego:noname

IP lub SID oskarżonego:STEAM_0:0:30098637

Przebieg sytuacji:Dostałem bana od Admina noname gdyż napisałem do niego na u@ że gracz zabijał Hosty to dopiero dostał bana od admina Stalker gdy mu to powiedziałem na Ts noname był zajęty grą do tego dostałem od niego kicka z powodem "Klatkujesz" tylko dlatego bo mu się tak chciało. Ten Admin nie jest w stanie czytać na u@ innych graczy. Gdy wbiłem na serwer napisałem do niego żartobliwy napis "lamko" a on mi dał bana na 3 godziny za nic Dziękuję tyle z mojej strony chciałbym aby ten admin stracił swoja posadę i proszę o UB.

Dowody: Było więcej takich sytuacji a oto jedna z nich 

http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=10988

Pomimo tego jakże mojego pięknego konfliktu z Cvvaniaczkiem... niestety muszę się podpisać, ponieważ dla mnie admin noname to ZA PRZEPROSZENIEM nie ogar, nie wierze w to, że ma 22 lat...  banuje graczy bez wchodzenia na spect, już miała wątpliwości w samym jego podaniu, no ale dla niektórych tylko wiek ma znaczenie. 

Pomimo tego jakże mojego pięknego konfliktu z Cvvaniaczkiem... niestety muszę się podpisać, ponieważ dla mnie admin noname to ZA PRZEPROSZENIEM nie ogar, nie wierze w to, że ma 22 lat...  banuje graczy bez wchodzenia na spect, już miała wątpliwości w samym jego podaniu, no ale dla niektórych tylko wiek ma znaczenie. 

Dodaję to, że admin [noname] był na serwerze ostatnio, gdy grał aimer, a on mi napisał, że nie jest odpalony więc grałem, a gdy padłem zobaczyłem owego gracza i był odpalony ... już po tej akcji miałem wątpliwości czy nie napisać skargi na tego admina. Przy wszystkim był Extazer, również jestem za tym, aby noname stracił admina.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.