Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Koczan

Podanie by Koczan

Recommended Posts

Nick: Koczan
Imię: Adrian
Staż na serwerze: Znikomy, na razie nie miałem szans pograć z nikim na serwerze bo mało ludzi, ale jak będzie już ktoś siedział, to na pewno będę na nim :)
Doświadczenie: Jeżeli chodzi o adminowanie to tylko w CS 1.6. Nie miałem do tej pory szansy, aby adminować na serwerze CS:GO. Myślę, że to by było ciekawe doświadczenie, oraz gra byłaby o wiele ciekawsza jeżeli nałapałbym doświadczenia. 
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Na serwerach CS 1.6
Dlaczego Ty?: Ponieważ po godzinach szkolnych, jestem praktycznie cały czas na komputerze, ponieważ nie ma wokół mnie znajomych, a jak nie mam co robić z czasem(co mi odpowiada), zapełniam go graniem w CS'a i LOL'a. Bardzo nie lubię grąć z ludźmi, którzy łamią regulamin bez zastanowienia, oraz gra z cziterami(co myślę że się nie będzie zdarzać, ponieważ nie lubię ludzi którzy oszukują innych i samych siebie.). Bardzo lubię grać w gry, co widać po mojej aktywności na serwerach FFA i COD301.
Kontakt: forum, steam
STEAM: STEAM_0:1:32501149
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Zmieniłem kolor czcionki, musiałem na iiną przeglądarkę wejść ponieważ nie działało mi na chrome. 

+aktywny 

+wywiązuje sie z wlasnych obowiazków 

+ogarnięty 

+przydadzą sie admini na tym serwie 

Jestem na tak :)

Co do osób na serwerze to wczoraj przez długi czas grało po 15 osób ;) Można dać szansę jestem na Tak.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.