Koczan Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Nick: KoczanImię: AdrianWiek: 16Staż na serwerze: Znikomy, na razie nie miałem szans pograć z nikim na serwerze bo mało ludzi, ale jak będzie już ktoś siedział, to na pewno będę na nim :)Doświadczenie: Jeżeli chodzi o adminowanie to tylko w CS 1.6. Nie miałem do tej pory szansy, aby adminować na serwerze CS:GO. Myślę, że to by było ciekawe doświadczenie, oraz gra byłaby o wiele ciekawsza jeżeli nałapałbym doświadczenia. Czy byłeś / byłaś już adminem?: Na serwerach CS 1.6Dlaczego Ty?: Ponieważ po godzinach szkolnych, jestem praktycznie cały czas na komputerze, ponieważ nie ma wokół mnie znajomych, a jak nie mam co robić z czasem(co mi odpowiada), zapełniam go graniem w CS'a i LOL'a. Bardzo nie lubię grąć z ludźmi, którzy łamią regulamin bez zastanowienia, oraz gra z cziterami(co myślę że się nie będzie zdarzać, ponieważ nie lubię ludzi którzy oszukują innych i samych siebie.). Bardzo lubię grać w gry, co widać po mojej aktywności na serwerach FFA i COD301.Kontakt: forum, steamSTEAM: STEAM_0:1:32501149Akceptujesz regulamin admina?: TakAkceptujesz regulamin serwera?: Tak Zmieniłem kolor czcionki, musiałem na iiną przeglądarkę wejść ponieważ nie działało mi na chrome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akro023 Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 +aktywny +wywiązuje sie z wlasnych obowiazków +ogarnięty +przydadzą sie admini na tym serwie Jestem na tak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 +aktywny +wywiązuje sie z wlasnych obowiazków +ogarnięty +przydadzą sie admini na tym serwie Jestem na tak :) Co do osób na serwerze to wczoraj przez długi czas grało po 15 osób ;) Można dać szansę jestem na Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*IREK*BESTIA*CZARNY* Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Jestem na Tak na CoD gra często jest Aktywny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted December 26, 2014 V.I.P Donor Deserved Share Posted December 26, 2014 Jestem na tak. Posiadasz już admina na 2 serwerach i sprawujesz się dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Oczywiście, że tak. Powodów nie muszę podawać, bo są ^up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Oczywiście że jestem na TAK koczanek bardzo dobrze sprawuję się jako admin więc da sobie rade i tutaj :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts