Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:  ESP || Alane

Nick oskarżonego:  k u b y s o n

IP/SID oskarżonego: 

Godzina i data zdarzenia:  22:15 (06.08.2018)

Mapa:  de_dust2

Screeny/demo:  Demo z godziny 22:15 (dodam jak tylko się pojawi.)

Dodatkowe ss'y z konsoli (slapowanie): 1. https://www79.zippyshare.com/v/KaMFMA2N/file.html 2. https://www79.zippyshare.com/v/KaMFMA2N/file.html (plik .tga można otworzyć m.in. programem irfanview)

Opis sytuacji: Nie wiem czy admin się upił jednym piwem, czy specjalnie odwalał maniane, slapował graczy utrudniając tym grę, spamił bindami jakby klawisze mu się pozacinały i więcej..

@ Progress d(-.-)b Music @ Elpablo @ kubyson

Opublikowano

i co z tego. chciałem nie utrudniać gre tylko pomóc jednemu zejsc na ziemie.

cooltext294862286666846.gif.066b000ef5063f95d96759e04d70419b.gif  

Opublikowano

Obejrzałem demko i sprawdziłem logi z serwera.Twoje zachowanie było nie na miejscu tym bardziej ze robiłeś to nagminnie co niestety nie tłumaczy twojej wypowiedzi ze próbowałeś jednemu zejść na ziemie na obecna chwile otrzymujesz ostrzeżenie jeśli sytuacja się jeszcze kiedykolwiek powtórzy będziemy musieli się pożegnać.

d4d96a79caa687e70cbc15dddc79063f.png

f5cbc755adb68549c090f993507a2b1c.png

Nie chce mi sie wrzucac wiecej logow bo jest tego naprawde za duzo...

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.