Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozpiska na podstawie demka: https://www97.zippyshare.com/v/yPh3iKBX/file.html

02:52 minuta - zwykły prefire ze scouta

03:05 - to samo co powyżej

03:58-04:05 - typowy movement wallhackera, perfidne przymierzanie się celownikiem przed/na przeciwnika

05:25-05:44 - to samo co powyżej ( przedewszystkim końcówka pojedynku wyjaśnia wszystko )

08:14-08:20 - mierzenie przez ściany ( mogłoby sie to wydawać po prostu przypadkiem, ale w nie w tym przypadku[za duzo tych timingow] + kompletnie bezsensowna gadka, aby uśpić czujność admina )

08:36 - za szybki strzał

08:57 - hax poczuł sie już tak pewnie, że zaczął sobie pestkować

Dodam KDA na serwerze 4.5, ja w szczytowej formie robilem 4 max na kilka tys. killi, watpie bys byl lepszy :)

Rozpiske robiłem na szybko, dlatego tak mało rund opisałem opytmalnie, wydaje mi sie, że powinno to wystarczyć dla osób doświadczonych ponad przeciętnie. Jeżeli zdecydujecie się odbanować, proszę o wstrzymanie i rozpisze sie bardziej, ponieważ tych akcji jest o wiele więcej, niestety z braku czasu nie opisałem tych co są najbardziej oczywiste.

Opublikowano

Po dokładnym sprawdzeniu demka widać, że kolega biega na czitach. Celownik się trzęsie przy strzelaniu, najczęściej ze scouta. Co runde idź prefire.

Ban zostaje!

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.