Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Czarny Hydrancior 
Nick oskarżonego: *S*
IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:0:245688263
Przebieg sytuacji: mapa am_aztec2 -> gram sobie spokojnie. Trafiam na arenie na eske, gram normalnie jak na tej mapce czyli biegam od jednej strony do drugiej liczac ze znajde przeciwnika (runda awp).  Gdy nagle spotkalem eske, czas 0:20 na zegarze, zabiłem go troche lucky shotem. A on w zamian kicknal mnie z serwera z podpiskiem: KAMPIENIE. :DDDD A i jeszcze dodam, że jak spotkalem go wczesniej na tej mapie to zrashowal mnie od startu wiec tez fajnie. Naduzywanie praw admina ;D
Dowody: Niestety nie mam, ale jezeli zignorujecie to nieźle.

Opublikowano

minelo 15 sekund a ja cie nie slyszalem ani nie widzialem wgl , podszedlem troche to wtedy sie ruszyles . a co chodzi o raszowanie to tak btw dla cb na aztec 2 mozna do polowy czyli do tych duzych skrzynek :D pozdrawiam i przeczytaj regulamin :D 

Opublikowano

Skad mam niby wziac demko

a co do nie ruszania sie i nie slyszenia to polecam podglosnic gierke albo nowe sluchawencje kupic

• 5 lat później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.