Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Meelo
Nick oskarżonego:  jokeshyy
IP lub SID oskarżonego: 
1:0:544620
Przebieg sytuacji: mowie mu ze gracze rashuja mowie mu poraz kolejny a tu nagle dostaje mute pisze mu na chacie za co on nic napisałem mu na u@ tez nic mute minął a tu zaraz kolejny mut i znowu zero odpowiedzi. Wogule ponoc admin musie miec mikro a on nie ma no to nice, wogule nie ogarnia byciem admina
Dowody: graczowie serwera

Opublikowano

Nie wiem, czy mogę się wypowiadać w skardze niedotyczącej mnie, ale zrobię to, bo tak, bo tbw.

Zacznijmy od tego, że Ty nie ogarniasz "wogule" zasad pisowni, ortografii, ładu i składu. 

Jokeshyy ma mikrofon, bo rozmawiał ze mną nie raz na serwerze, nawet przy Tobie. :) 

Sądząc po sposobie pisania nie osiągnąłeś jeszcze wieku, w którym nawet możesz grać w CS'a więc zapewne nie masz mutacji, a co za tym idzie? No właśnie, skoro tak świetnie znasz zasady to sam opowiedz sobie na to pytanie. 

♦ Kto jak kto, ale o jeśli o Kamila chodzi, myślę, że to właśnie on najbardziej skrupulatnie wypełnia swoje zadania. 

Pozdrawiam, 

malutkie furiato ♥

• Lubię to! 2
Opublikowano
54 minuty temu, furiato napisał:

Nie wiem, czy mogę się wypowiadać w skardze niedotyczącej mnie, ale zrobię to, bo tak, bo tbw.

Zacznijmy od tego, że Ty nie ogarniasz "wogule" zasad pisowni, ortografii, ładu i składu. 

Jokeshyy ma mikrofon, bo rozmawiał ze mną nie raz na serwerze, nawet przy Tobie. :) 

Sądząc po sposobie pisania nie osiągnąłeś jeszcze wieku, w którym nawet możesz grać w CS'a więc zapewne nie masz mutacji, a co za tym idzie? No właśnie, skoro tak świetnie znasz zasady to sam opowiedz sobie na to pytanie. 

♦ Kto jak kto, ale o jeśli o Kamila chodzi, myślę, że to właśnie on najbardziej skrupulatnie wypełnia swoje zadania. 

Pozdrawiam, 

malutkie furiato ♥

No tak nie powiedziałbym,że spełnia skrupulatnie swoje zadania.Gdy wbiłem dziś na serwer,bo skarżyli się do mnie,że jest "burdel" zobaczyłem jak Jokeshyy siedział,i nic nie robił podczas,gdy dzieciaki swobodnie gadały sobie,a na chacie 3 osoby się wyzywały.A tak na przyszłość @ furiato,nie pozwalaj dzieciakom odzywać się na mikrofonie bez jakich kolwiek konsekwencji,bo wszystko mi wyśpiewał :).

• Lubię to! 1
Opublikowano

Co do tej skargi na @ jokeshyy, że niby nic nie robi i nie zajmuję się serwerem. Możliwe, że @ jokeshyy siedział na spekcie bo zajmował się danym graczem, możliwe, że jakiś gracz czituje i poszedł go oglądać i oddawał całe skupienie na jednego gracza, możliwe, że odszedł na chwilę od komputera. Wiem jak to jest i ciężko jest ogarnąć samemu +30 ludzi na jednym serwerze. Co do mutów na tobie są one nałożone przez powód nadużywania mikrofonu mówiłeś, mówiłeś i jeszcze raz mówiłeś, a @ jokeshyy cały czas to słyszał tylko jak wspomniałem wyżej był skupiony na innym graczu. Co do twojego ostatniego zdania : "wogule nie ogarnia byciem admina" Na razie z adminem @ jokeshyy nie mam żadnych problemów, a co mogę podkreślić, że jest jednym z najaktywniejszych adminów i przykłada się do swoich obowiązków. Każdemu może się zdarzyć jakaś "wtopa", ale szanujmy się ludzie człowiek nie robot.

Temat zamykam!

• 5 lat później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.