Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: jokeshyy
Imię: Kamil
Staż na serwerze: Na serwerze gram od prawie początków powstania.
Doświadczenie: Adminem byłem przed rekatywacją pare razy na tym serwerze oraz jak istniał jeszcze serwer only dd2 i zawsze atmosfera była przyjemna :)
Znajomość sourcemoda [0/10]: 8/10
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak jak wyżej adminem byłem moze nie setki, ale dziesiątki razy przy stażu 12 lat gry w csa byłem adminem na prawde sporo razy :)
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2h dziennie
Dlaczego Ty?: Jako admin potrafie sie rozsądnie zachować w każdej trudnej sytuacji na serwerze. Na stanowisku admina potrafie być sprawiedliwy wobec wszystkich i potrafiący umiejętnie rozwiązać i załagodzić spory, także dyspozycyjny, pomocny oraz konsekwentny. Jestem zarówno doświadczonym graczem jak i adminem :)

Posiadasz mikrofon?: TAK
Kontakt: https://steamcommunity.com/id/jokeshyy/  GG: 19420090
SID: 1:0:544620
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

• Lubię to! 1
Opublikowano

TAK:

- faktycznie pamiętam Cię za czasów reaktywacji 

- pomocny

- ogarnięty

- pomagał na sieci ;)

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na Tak

+ogarnięty

+source ban

+doświadczenie

+grasz bo widziałem

A co do ciebie @ Pietrek ogarnij się,bo to już się robi żałosne.Pod każdym podaniem,widzę jak ty się wypowiadasz dajesz każdemu na Nie pod pretekstem '"nigdy cie nie widziałem" wytłumacz mi jedno,jak ty możesz kogoś nie widzieć jak ty nigdy praktycznie nie grasz na serwerze,masz praktycznie zerową aktywność jeszcze dziwie się,że nie dostałeś "degrada" za brak aktywności,i zaczynasz pisać zbędne komentarze w podaniu,które i tak nie są brane pod uwagę ze względu na twoją aktywność.Jeżeli masz małą aktywność na serwerze przez sprawy prywane itd. i widzisz,że ktoś złożył podanie to poprostu nie powinieneś się na takie coś wypowiadać,bo to jest zbędne.Na kolejny raz przemyśl to sobie czy się wypowiadać czy nie,jak kolejny gracz złoży podanie na serwerze,a ty masz akurat małą aktywność na serwerze.

• Dzięki 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podaniezaakceptowane.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 5 lat później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.