Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Składam skarge ma admina "Meelo". Nadużywa on sm_admin dając bany na gre na serwere za rush i bany za cały serwer za bind'y (między innymi mi... mi kurwa, a mam "Katujemy DJ" w niku), lub bany dosłownie za nic (za normalne granie na serwerze, bez rushowania, bez kampienia).

Opublikowano

Po pierwsze nie jedno krotnie byles upominamy za rush

Po drugie co ty masz "Katujemy DJ" (niewiem czy wogule cos takiego istnieje

Po trzecie jak sie nie przestrzega regulaminu aren to pozniej sie dziwisz czemu masz mute lub bana.

Odemnie banow pomiedzy 15-16 nie mogles dostac pobiewaz nie bylo mnie w domu

Żegnam.

Opublikowano

Trochę z ciebie żartowniś Wengiel w tej chwili,bez przerwy nadużywasz bindów,puszczasz muzyke kiedy tylko adminów nie ma.Wielu ludzi skarżyło się na ciebie,że nadużywasz bindów bądź puszczasz muzykę,a gdy wchodził jakiś admin nagle wychodziłeś z serwera :).To,że masz w nicku "Katujemy Dj" nie uprawnia cię do tego,żebyś mógł puszczać muzyke lub bindy bo po prostu takiego czegoś nie ma,i to jest jedynie twój wymysł.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Po pierwsze nie nadużywa on przywilejów admina banując za rush bo to jest w regulaminie, a po prostu to ty łamiesz regulamin -

12. Raszowanie - upomnienie / kick / ban od 10 min do 30min

Po drugie nie masz żadnej rangi typu "DJ" pytałeś się mnie lub @ Dudnes o pozwolenie? Nie!

Finalnie po trzecie @ Meelo nie był adminem banującym, tylko @ GraBeK przez SourceBans`a bo puszczasz bindy sam ciebie nie raz ostrzegałem, ale jak widać nie pomogło. Do tego mógłbym wyliczać setki.rzeczy jak obrażasz użytkowników czy też administracje np. Samego mnie.

6. Nadużywanie mikrofonu - upomnienie / mute / kick / ban od 10 min do 1 dnia

A tutaj link do bana - Ban

W wolniej chwili zobaczę sobie twoje demka.

• Lubię to! 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 5 lat później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.