Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick: k u b y s o n
Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/k u b y s o n/193.33.177.130:27065/
Doświadczenie: byłem adminem na kilku serwerach i ogarniam komendy takie jak bind "v" "o@@ ram pam pam cele albo ban"
Znajomość amxx:9/10
Mikrofon [TAK/NIE]: tak
SID (steamid):STEAM_1:0:593781580   0 02:14   31    0
Steam:Posiadam steam ale gre dokupie
Kilka zdań o sobie: jestem aktywny na serwerze nie na widzę gdy ktoś cheatuje. i jestem o porach których nie ma administracji jestem spokojny i opanowany 
Akceptujesz regulamin admina [TAK/NIE]: tak
Akceptujesz regulamin serwera [TAK/NIE]:tak

• Sponsor
Opublikowano

Chłopie, wiele razy widziałem jak miałem jeszcze tutaj admina, że łamałeś regulamin (raszowałeś przed 1:40, wchodziłeś na txt), nawet z tego co pamiętam zdarzało Ci się wyzywać innych graczy, tylko dla tego, że byli lepsi. Do tego dokładamy brak steam i na 200% nie znasz amxx na poziomie 9/10. W podaniu napisałeś bind... nie dość, że bindy może robić każdy gracz, nie jest do tego potrzebny admin, to jeszcze źle go napisałeś... dzięki temu potwierdzasz jak bardzo znasz się na amxx...

Opublikowano

ciśniesz mi bo jestem niepełnosprawny bo ci można

11 minut temu, Sekusz napisał:

Chłopie, wiele razy widziałem jak miałem jeszcze tutaj admina, że łamałeś regulamin (raszowałeś przed 1:40, wchodziłeś na txt), nawet z tego co pamiętam zdarzało Ci się wyzywać innych graczy, tylko dla tego, że byli lepsi. Do tego dokładamy brak steam i na 200% nie znasz amxx na poziomie 9/10. W podaniu napisałeś bind... nie dość, że bindy może robić każdy gracz, nie jest do tego potrzebny admin, to jeszcze źle go napisałeś... dzięki temu potwierdzasz jak bardzo znasz się na amxx...

Opublikowano

Po 1 . Brak Steam a on jest wymagany.

Po 2 . Łamiesz Regulamin.

Popraw się w przestrzeganiu regulaminu i zakup grę Cs 1.6 na Steam i złóż podanie ponownie na tą chwilę Odrzucam.

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.