agent Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Twój nick: aGENt [Rocznik 1999 (15lat)] Nick podejrzanego: eNN.Rodzaj cheata: WHData/Mapa: DD2 Przed chwiląSerwer (mod): DD2IP/SteamID podejrzanego: #2 eNN. STEAM_0:0:2107736923 77.254.174.20 Nonsteam ZmienneIPDowody: http://www17.zippyshare.com/v/29973174/file.html Jest demko na którym raczej kilka akcji jest spalonych. Pierwszą akcję (ta na trupie) puśćcie sobie w zwolnionym tępie. Będzie widać jak niby patrzy na lewo, nagle przerzuca się na prawo i już na niego przez kawałek ściany namierza. Kolejna akcja (na środku) mnie rozjebała. Typ widzi jak przeciwnik biegnie po drugiej stronie i go wyczekuje, nagle gdy tamten skręca do trupa to on biegnie za nim (nawet go widać nie było) wlatuje do trupa, później namierza na niego modelowo na skrzynke, ale aby sie do końca nie spalić to udaje że go nie widzi (ale to idiota bo połowa jego wystawała wgl) i strzela do swojego który zaraz wybiegnie z b na górnego. Chcecie to sami sobie sprawdzcie całe demko, jak dla mnie spalony, zanim zacząłem nagrywać to miał lepsze akcje :) No ale sami to oceńcie co o tym myślicie. Puszczajcie sb niektóre akcje w zwolnionym tępie to może bardziej coś zobaczycie :)
Recommended Posts