Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Камиль ツ

Nick oskarżonego: ✪ јόħή ķŕάмέŕ

IP lub SID oskarżonego: http://steamcommunity.com/profiles/76561198155145017/

Przebieg sytuacji: Zostałem wyrzucony z serwera za niepoprawny NICK :))

Dowody: Jakie Dowody ? Admin Nadużywa Swoich Praw Względem Graczy...

Co Ja O Tym Sądzę ?

Sprawa Jest Prosta! Skoro on posiada Admina to reprezentuje wasze serwery, skoro on ma nie poprawny nick to ja też go mogę posiadać bo taki przykład daję admin :) 

I Jeszcze Zasłania się tym ze ma admina to może więcej :)) 

Ustalmy jedno skoro nawet jest to w regulaminie do regulaminu stosuje się każdy gracz i nie ma taryfy ulgowej...

Teraz zacznie zasłaniać się adminem Guffi...

A propo niego zostałem tez zmutowany za mówienie prawdy na serwerze :)) 

Także jeśli posiadacie taką a nie inną administrację podziękuję za granie na waszym serwerze, admini sami raszują jak to jest w przypadku guufiego, ale jak ktoś go zraszuje i zabije to odrazu kick, szanuje obsługę serwera :) wczoraj ta sama sytuacja z guffiem, był cziter to zamiast go zbanować to on banuje za rush .. 

Dokąd Zmierza Wasz Serwer Panowie ?

Opublikowano

Rozumiem twoją złość, ale każdy gracz na serwerze musi mieć przynajmniej 3 polskie znaki w nicku.

Dlatego dostałeś "kicka" za złamanie regulaminu z powodem "Niepoprawny nick" . Admin również nie nadużywa swoich praw tak jak ty to napisałeś, tylko "kicka" za łamanie regulaminu przez graczy na naszym serwerze. Teraz możesz powiedzieć dlaczego ja dostałem "kicka" a dlaczego nic z adminem? Admin został właśnie poinformowany przeze mnie jak i poproszony o zmianę nicku :)

A jeśli chodzi o twojego "muta" to został on nałożony zgodnie z regulaminem, bo jeśli nazywasz mówienie prawdy w takim sensie, że obrażasz serwer i innych graczy to się mylisz.

Jeszcze co do "raszowania" i "kickowania" przez admina @ TheGuffi wszystko postaram się  sprawdzić w wolnej chwili i wszystkiego się dowiemy :)

• Lubię to! 1
  • 5 lat później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.