Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick z serwera: Rudy
  2. Imię: Kamil
  3. Wiek: nie wiem czy wystarczy 15 mam mutacje.
  4. Steam ID: STEAM_0:0:11101
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/Rudy/147.135.199.68:27015/
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Adminem nigdy nie byłem oszusta można odróżnić od skilowego gracza np movementem, patrząc na celowanie i czy mierzy przez ściany.
  7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): nie wiem jak to określić admina nie miałem ale znam podstawowe komendy oraz kilka dodatkowych.
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Część mam na imię Kamil mieszkam na Podkarpaciu jeszcze się uczę. Ostatnio coraz rzadziej widać adminów na serwerze,samowolka krzyczące dzieci i tym podobne. Chętnie pomógł bym w opanowaniu serwera.
  9.  
  10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-3h dziennie
  11. Posiadasz mikrofon?: TAK
  12. Akceptacja regulaminu admina/serwera: tak/tak
  13. Linki do poprzednich podań: brak
  14. Kontakt: steam 

Opublikowano

Jestem na Tak, było to wiadome, że złożysz te podanie w najbliższym czasie po przez post o komendach :P

+GT

+Kultura

+Wiek (Dużo robi mutacja)

+Czas jaki możesz poświęcić na serwerze

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Tak

+Ogarniety

+Nie wdajesz sie w kłótnie

+Coraz rzadziej admini są na serwerze, przyznam

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.