Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:KoSa

Nick admina banującego:Nie wiem.

Data/Mapa:21.05.2018 Godzina Około 19 Mapa Mirage

SteamID:http://steamcommunity.com/profiles/76561198451938722/

Serwer (mod): Only Mirage                     

Opis sytuacji:Gram sobie na serwerze normalnie rozpoczeła się następna runda meczu i dostałem laga co się okazało że wyzuciło mnie z serwera i wyskoczył komunikat: Zostałeś zabanowany na serwerze więcej na Katujemy.eu. Szukałem czy coś jest na forum dlaczego dostałem tego bana , nic nie znalazłem. Po chwili zauważyłem ikonke na forum jak ,,Bany" i mnie też nie ma na tej liście banów nie wiem dlaczego go dostałem chciałbym tą sprawe wyjaśnić

Wycinek z konsoli: Zabnowany na serwerze.

Opublikowano

A więc 

Link do demka 21.05.18 ~20:00 https://www64.zippyshare.com/v/zCI288sg/file.html

15:50-15:55 ---mierzenie przez smoke , żeby to był raz to jeszcze by uszło ale nie był. ewidentnie widać jak próbuje wymierzyć

23:20 ---jak by wiedział ze za chwile gość wybiegnie , następnie znów przez smoke wcelowany praktycznie na głowę, i na koniec prefire jednak gość na jego            nieszczęście się zatrzymał.

25:15 ---Wychylił centralnie na głowę w oknie, jednak ja po tych strzałach z digla ja wiedziałem ze będzie pod oknem

26:05 --- Dał info że gracz jest na samochodzie , po czym bez żadnego sprawdzenia tej miejscówki wybiegł na strzelającego w bsie gracza  i nie było słychać w tym hałasie że on przebiegł z samochodu.

30:34 --- To rozwiało moje wątpliwości gracz chodził na shifcie , kosa nie sprawdził nawet shorta  tylko wymierzył i czekał

Ogólnie jeśli ktoś ma wątpliwości  polecam obejrzeć całe demko, kiedy nie ma przeciwników biegnie przez pół mapy samym środkiem, kiedy wie że ktoś się kampi

lub obstawia jakąś miejscówkę to rozgląda się po kampach . demko od 15:50  z małymi przerwami kiedy byłem na spec i próbowałem dostrzec co robi jest bardzo dziwne , kiedy grałem skill nie z tej ziemi, jak wszedłem na spec grał jak bot. tyle ode mnie. 

Pozostawiam do oceny .. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Do godziny 15:00 pojawi się rozpisanie demka też ode mnie, ponieważ dziś za późno to zauważyłem i po prostu brak czasu.

Pozdrawiam

• Lubię to! 1
Opublikowano

To tak teraz moja wypowiedź,

15:30 - Jak by zobaczył przeciwnika przez ścianę i bardzo szybko zareagował

15:50 - 15:55 -Ta akcja wygląda jak zwykłe WH gdzie kolega się ewidentnie spalił tym bardziej w spowolnionym tempie

16:00 - Wszystko wyliczył bardzo tajmingowo i podejrzanie sprawdził przez ścianę czy mu przeciwnik nie wyjdzie, a był pod takim kątem, że i tak by go nie zauważył :)

21:50 - Tutaj kolejny bardzo szybko oddany strzał z AWP

23:20 - Za szybka reakcja przy wychyleniu i strzale

23:40 - Gracz zafejkował wyjście z Shorta a ten strzelił bo myślał, że gracz wychyli i będzie Headshoot

25:15 - Dokładnie jak kolega @ RageQuit napisał

26:05 - Tutaj również jak kolega @ RageQuit

30:34 - Nie sprawdził Shorta czy też okna tylko od razu się wcelował w "Wenty/Drabine" i czekał, ale gracz znajdujący się w Drabinie nie tupnął nawet, a podejrzany był już wcelowany przez ścianę i czekał

Myślę, że po obejrzeniu większej ilości demek było by więcej, ale wystarczyło 1 demko na którym widać ewidentnego "bota na WH"

W razie wątpliwości tutaj link do Demka: https://www64.zippyshare.com/v/zCI288sg/file.html

A na ten moment mój werdykt to Zbanowany.

• Lubię to! 2
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.