Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick z Serwera - RageQuit
  2. Wiek - 29
  3. Steam ID - STEAM_1:0:419183006
  4. Czas spędzony na Serwerze - https://www.gametracker.com/player/RaGeQuiT/147.135.199.68:27015/
  5. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO - duże doświadczenie w cs 1.6 w go niestety nie miałem zaszczytu być adminem, kiedyś musi być ten pierwszy raz.
  6. Znajomość obsługi admina (x/10): 5
  7. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać Adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie - Jestem w miarę normalnym  człowiekiem chociaż mam tez swoje wariacje jak każdy, jestem konsekwentny w tym co robię i bezstronny, więc nie patrzę na to czy ziomek czy nie, wszystkich traktuję tak samo. Mogę poświecić czas by rozpisać demo by mieć pewność że gość popełnił przewinienie. myślę że przydam się na serwie bo często gęsto latają sobie panowie na dopalaczach i zamiast wchodzić na forum i prosić o pomoc mógłbym sprawę załatwić sam. Gram w godzinach popołudniowych, czasem do godzin nocnych póki serwer nie pójdzie spać
  8. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: - 2-4h 3-5 dni w tyg.
  9. Posiadasz mikrofon?: [TAK/NIE]; TAK
  10. Akceptacja Regulaminu admina/serwera: (Akceptuję regulamin admina | regulamin serwera i zastrzegam, że będę go przestrzegał) - Regulamin admina ( Kliknij tutaj! ) | Regulamin serwera ( Kliknij tutaj! );
  11. Linki do poprzednich podań - Brak
  12. Kontakt - https://steamcommunity.com/profiles/76561198798631740/
Opublikowano

Ja jako gracz na tym serwerze mogę powiedzieć że ten pan mógłby  zostać adminem jest spokojny jak coś się zapytasz odpowie nie robi awantur na serwerze a to w sumie ważne w tym by admin nie był inpulsywny tak powiedzmy wiec jeśli mój głos się liczy to jestem na TAK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.