Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Fuzer

Nick admina banującego: MrPawlooYT

Data/Mapa: 12.05.2018 mirage

SteamID: https://steamcommunity.com/id/proelosdsadas/

Serwer (mod):  ONLY MIRAGE                            

Opis sytuacji: Grałem sobie na serwerze jak każdego poranka, napisalem na czacie "jebac tt" ( sam bylem w drużynie terrorystów ), z takiej okazji że co rundę był ktoś afk ( do 4 rund ). Pan admin zagroził mi że dostane muta... zacząłem sie z nim kłócić, że jak jest na serwerze to powinien sam ogarniać sytuacje np. pójść na specta i zobaczyć co się dzieje, ale nie on nie ma czasu bo gra, nie wiem po co takim ludziom "admin" na popisanie się przed znajomymi że mam admina ? HAHA Po 5 minutach kłocenia się z adminem dostalem "bana" gdzie ani jednym słowem źle go nie opisałem na czacie jak to można sprawdzić.

Wycinek z konsoli:

Opublikowano

To nieźle nazmyślałeś , skoro screeny mówią co innego . I nie dostałeś bana tylko muta na pisanie i mówienie bo chciałem skończyć to żałosne pisanie -_- Mówisz że mam maksymalnie 13 lat a napisałem ci grzecznie zobacz sobie w moim podaniu jak pisałem na admina ile mam lat a później używaj klawiatury to napisałeś " nie będe czytał twojego spierdolonego podania " a ta osoba co była afk trzeba było napisać na czacie że afk i nick . Admin nie ma 24/7 siedzieć na spect tylko może normalnie grać jak każdy gracz lub VIP . Żałosny jesteś , a wgl piszesz nie w tym temacie i nie na ten temat .... . I następnym razem pomyśl i zacznij wyzywać na czacie bo to przedstawienie jest na bardzo niskim poziomie a ja sie nie będe zniżał do twojego poziomu ....

1ss.jpg

2ss.jpg

3ss.jpg

4ss.jpg

Opublikowano

Nie umiesz czytać ze zrozumieniem.... Chcesz się wywyższać nad innymi graczami ? Masz władze na serwerze i wielki bohater haha 

Buddy, you're more pathetic than me because you can not do ss :)

Opublikowano

Ja sie nad nikim nie wywyższam , mam tą range tylko po to żeby banować cheaterów, mutować osoby które na to zasługują i nie przestrzegają regulaminu i tylko tyle .... Ty się sapiesz do mnie , pierwszy zacząłeś i wyzywasz mnie ....

Opublikowano

Wiesz czemu się "sapie" bo dałeś mi muta za nic ... Nie bylo tam niczego obraźliwego, zwróciłem ci uwagę ( 2 razy ), ale miałeś to w dupie, to teraz ja ciebie mam :>

Opublikowano

Kufa typie dobra nie chce sapy , dam ci tego unmuta i daj żyć człowiekowi ... Nie widziałem AFK'a i trudno

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.