Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy też co chcę kupić. No ale zważywszy na to, że denerwują mnie te chodzące jak cielaki ameby w co drugim sklepie, to ostatnimi czasy wolę robić zakupy przez internet.

Opublikowano

Tak jak wyżej. Zależy co. Ja nie lubię ogólnie chodzić po sklepach, dlatego częściej zamawiam przez neta. Wiadomo, że to nie to samo, bo ani danej rzeczy przymierzyć się nie da, ani w sumie nie wiemy jak wygląda tak naprawdę. Oczekiwania vs rzeczywistość, haha. 

Niemniej jednak wolę kupować przez internet, bo tak jest wygodniej :malpka:

Opublikowano

Jasne, że internet. Dlaczego? Bo nie trzeba jeździć po kilku sklepach, jest większy wybór oraz nie ma kolejek. Czasami rozmiarówka wygląda inaczej aczkolwiek zawsze można sobie coś domówić a tą nietrafioną rzecz wystawić na sprzedaż. Nikt nic nie traci a można zaoszczędzić sobie mnóstwo czasu ;)

Opublikowano

Interent, bo jednym słowem jestem leniem. :default_biggrin:

No i często mam problem z podjęciem decyzji, a w internecie mogę obejrzeć wszystko na spokojnie.

• Lubię to! 1
  • Sponsor
Opublikowano

Tak jak niektórzy wyżej pisali, nie lubię chodzić na zakupy, ale jak już muszę, to wolę, to robić przez internet.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.