Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

@ voıɔe znów bez nagłówka? :(

Filmów za dużo fajnych... Terminatory 1-3, Szybcy i Wściekli - najbardziej Tokyo Drift, Iron Man i inne Marvelowskie, Helikopter w Ogniu i wiele wiele innych.

Z serialów - jedyny który oglądam - Na Sygnale

• Lubię to! 1
Opublikowano

Film - Szybcy i wściekli 8 xxx reaktywacja itp.

Serial - Na sygnale , M jak miłość , Lombard życie pod zastaw

• Lubię to! 1
Opublikowano

Seriale oglądam na Netflix i raczej nie są to jakieś polskie badziewia.

Odnośnie filmów jestem kinomaniakiem. Na koncie mam około 1200 przejrzanych filmów a ich pula wciąż rośnie. Od wojennych po komedie. Ulubionego raczej nie mam aczkolwiek jedne z tych lepszym które oglądałam to Przełęcz Ocalonych, Furia, Intruz, Dawca Pamięci czy Więzień Labiryntu. 

• Wow 1
Opublikowano

Ulubionych filmów mam bardzo dużo, jeżeli chodzi o serial to jak do tej pory twd był moim ulubionym. Często lubiłam też oglądać Kości i Dr House'a na fox'ie.

• Sponsor
Opublikowano

Uwielbiam filmy akcji, więc takie tytuły jak Niezniszczalni 1-3, Szklana pułapka 1-6, Rambo 1-3, John Rambo, Rocky 1-6, Creed, są jednymi z moich ulubionych filmów.

• Legenda
Opublikowano

Filmy to wszystkie z aktorami takimi jak: Paul Walker, Vin Diesel, Steven Seagal, itp 

A co do seriali to aktualnie oglądam Flash, ale lubię też Breaking Bad, Arrow, w sumie wszystkie marvelowskie ;)

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.