Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsze XD Na sprzedaży żetonów z Pokemonami (Czipsiki Lays) oraz kadridży do Pegasusa :D Tak wiem, większość nie wie o czym mowa xD 

• Legenda
Opublikowano

Nie pamiętam jak to nastąpiło po sobie bo w krótkim odstępie czasu - ale albo sprzedałem jakiś syfiasty beat zrobiony w FL Studio za bagatela 100zł i logo za 250zł :o :D

Opublikowano
5 godzin temu, Ry! napisał:

Pierwsze XD Na sprzedaży żetonów z Pokemonami (Czipsiki Lays) oraz kadridży do Pegasusa :D Tak wiem, większość nie wie o czym mowa xD 

Pokemony faktycznie były pierwsze po czym weszły "tazosy" do gry xd Handel w 4 klasie podstawówki i te sprawy :D  dobrze, że wspomniałeś o Pegasusie :D kozacka konsola aczkolwiek tych kaset nie sprzedawałam tylko gdzieś tam szły wymiany. Na targowiskach stało mnóstwo ziomków z tymi gównami. Konsolę mam do dziś i nawet działa tylko padów brak ;/ 

Później już tylko uczciwa praca na "roznoszeniu" ulotek ^^

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

uloootki :P potem handel częściami i pierdołami do samochodów na Warszawskim Żeraniu :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.